ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 08-01-2024 17:22   Güncelleme : 08-01-2024 17:27

ZİYA ŞİMŞEK AKIL DOLU SEÇİM YAPTI

Erdemlide siyasetin gelecek vaad eden ismi av. Ziya Şimşek 31 mArt yerel seçimleri için Belediye meclis üyesi adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Ziya Şimşek akıl dolu bir karar alarak seçim yaptı.

ZİYA ŞİMŞEK AKIL DOLU SEÇİM YAPTI

AK Partili çok sayıda kişinin belediye başkan aday adayı olarak başvurusunu yaptığını biliyoruz. Bunlar "Dereyi görmeden paçayı sıvayan" siyasetçiler olarak beynimizde yer etti. Cumhur ittifakının sürdüğünü dikkate almadan sahaya çıktılar, seçmenlerin elini sıkmaya başladılar. Yalnızca el sıkmakla kalmadılar gerekli gereksiz masraf ettiler. Ankara'ya gittiler-geldiler. torpil için arayışa geçtiler. Sonunda belediye başkan adaylığı MHP'ye verildiği için bir nevi hayal kırıklığı yaşadılar.

Av.  Ziya Şimşek belediye başkan aday adaylığına başvurusunu yapmadı. Çünkü Belediye başkanlığı MHP'de kalacak Cumhur ittifakı değerlerine göre hareket etti.

Duygusal hareket etmeyen Ziya Şimşek Erdemli Belediye Meclisi üyesi olmak için Ak Parti ilçe başkanlığına başvurusunu yaptı.

AK Parti -MHP ittifakının belediye meclisi üyeleri fermuar sistemine göre sıralanacak. Başkan adayı MHP'li olduğu için meclis üyeliği birinci sıra AK Partili, ikinci sıra MHP’li, üçüncü sıra AK Partili şeklinde sıralanacağı için Ziya Şimşek'in listeye girme şansı yüksek. Genç siyasetçi uzun süredir ilçe başkan yardımcılığı yaptı. Ak Partide siyasi kariyerini geliştirdi ve "Ben, artık Erdemli ‘de yaşayan insanlara belediye meclisi üyesi olarak hizmet etmek istiyorum" diyerek kollarını sıvadı.

Ziya Şimşek aileden gelen belediyecilik siyasetini iyi bilen biri. Ziya Şimşek babası uzun yıllar Limonlu Belediye başkanlığı yapmış olması sebebiyle belediyeciliği iyi bilmesi sebebiyle bu dönem meclis üyesi olarak insanlarımıza bu noktadan hizmet etmek istiyor.  

Ziya Şimşek siyasi bilgi ve birikimi ile çok donanımlı ; belediyecilik hizmet sahasında insanlara yararlı ve standartları yüksek yatırım ve hizmetleri yapması için yönlendirici olacak donanıma sahip. Zaten Ziya Şimşek AK Parti içinde başarısı takdir edilmiş ve toplum nezdinde başarısı kabul görmüş gelecek vaad eden genç bir bir siyasetçimiz.

Ziya Şimşek gelecek günlerde 5 yıllık meclis üyeliğinde siyasi kariyerini geliştirecek Mersin siyasetinde gelecekte adından çok söz ettirecektir.

Genç siyasetçi, tuttuğunu koparan dinamik politikacı Ziya Şimşek yakın gelecekte geniş seçmen kitlelerinin umudu olacaktır.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem