ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 12-11-2023 08:36

Üretici Dostu Hasan Ufuk Çakır

CHP mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır Erdemli Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları   Derneğini ve Erdemli hal esnafını ziyaret ederek üreticilerin ve esnafın sorunları konusunda istişarelerde bulundu.

Üretici Dostu Hasan Ufuk Çakır

Erdemli Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları   Derneği Başkanı Ahmet Taner ziyarette Çiftçilerinin ve Erdemli Sebze halindeki sorunları ve çözüm önerilerini Milletvekili Ufuk Çakıra iletti. CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır Hal derneğinde yaptığı açıklama da

Ben sizlerin desteği ile CHP Mersin Milletvekili seçildim. Ancak ben bütün Mersin halkının milletvekiliyim. Seçimden sonra da kimsenin siyasi kimliğine bakmadan herkesin sorunlarına çözüm üretmeye sorunları meclise taşımaya devam ediyorum.

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır Çiftçilerimiz Zor durumda

Üretici çiftçilerimizin çok zor durumda olduğunu biliyorum. Üreticilerimizin Ürünlerine gerekli ihracat teşviği verilmiyor. Üreticilerimizin sorunlarını Mecliste ve her platformda dile getiriyorum. Bunu buradaki bütün hemşerilerimiz biliyor. Mersin’in 13 milletvekili var. Ben hariç hiçbir milletvekili Üreticilerimizin sorunlarını dile getirmiyor. 13 milletvekili birlikte hareket edelim üreticilerimizin sorunlarını çözelim çağrılarımız yanıtsız kalıyor.

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır Çiftçi Mitingi Düzenleyelim

Çiftçilerimizin sorunlarını Ticaret bakanı ile görüştüm. Mecliste konuşmalarımda dile getiriyorum. Mersin milletvekilleri Üreticilerimizin sorunları ile ilgilenmiyor. Üreticilerimizi yalnız bırakıyor. Ben siyasi kimliğimi bir kenara bırakarak milletvekilliği yapıyorum. Gelin hep birlikte Erdemlide bir çiftçi mitingi düzenleyelim. Üreticilerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını birlikle bulalım.

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır Yeni Hal Sorunu ve Çözümü İçin Çalışmalar Yapıyorum

Erdemlide yapılan yeni hal projesinde bana ilettiğiniz kira fiyatlarının yüksek olduğu sorununu Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer ile görüştüm. Sorunları ve çözüm yollarını ilettim. Sorunu çözümü konusunda söz aldım. Bu sözün de takipçisi olacağım. Önümüzdeki günlerde komisyoncularımızdan oluşan bir heyet ile Büyükşehir Belediye başkanımız Vahap Seçer’i ziyaret edeceğiz. Yeni Hal sorunu orada çözüme kavuşturacağız.
 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem