ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 10-09-2023 20:14   Güncelleme : 10-09-2023 20:18

Mevlüt Gündüz "Gençlerimiz ülkemizin geleceğinin teminatıdır"

Mevlüt Gündüz yayınladığı ilköğretim haftası mesajında ' Yarının büyükleri olan çocuklarımız, ders başı yaparak okulları, öğretmenleri ve arkadaşları ile buluşacaklar

Mevlüt Gündüz

Geleceğimiz olan yeni nesil ülkemizin  teminatı Öğretmenlerimizin  öğrencilerimiz için bugüne kadar yapmış oldukları fedakâr hizmetlerin artarak devam edeceğinden eminim.

Eğitimin başladığı ilk yer ailedir. Ailelerimiz çocukların eğitimi konusunda öğretmen ve yöneticilerle sürekli diyalog halinde olmalıdır. 

 Öğrencilerimiz okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olacaklar.   Onların varlığı bizim en büyük gücümüzdür. Yeni öğretim yılında da azim ve kararlılıkla, bıkmadan, usanmadan, yeni bilgi ve beceriler kazanmanın verdiği mutlulukla derslerine çalışarak, başarılı olacaklarına inanıyoruz çocuklarımıza  güveniyoruz.

Bugünün küçükleri yarının büyükleri olacaktır. Öğrencilerimizin mutlaka bir hedefleri olmalı, bu hedefe ulaşmanın yolunun planlı  çalışmaktan geçtiğini asla unutmamalıdır. 

2023 -2024 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sağlık ve mutluluk içerisinde, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmemizi temenni ediyorum.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem