ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 02-08-2023 11:26   Güncelleme : 02-08-2023 12:03

Erdemli UTİYO Müdürlüğüne Erdemli'nin Çocuğu Doç. Dr. Buğra SARI Atandı.

ERDEMLİ spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül ve yönetimi Doç. Dr. Buğra sarıyı yalnız bırakmadı.

Erdemli UTİYO Müdürlüğüne Erdemli'nin Çocuğu Doç. Dr. Buğra SARI Atandı.

Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO Müdürlüğü görevine başlayan Doç. Dr. BUĞRA SARI’yı  Erdemli Spor Kulübü Efsane başkanı Mehmet Morgül ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarete Erdemli Spor kulübü Başkanı Mehmet Morgül'ün yanı sıra başkan yardımcıları Av. Ahmet Arı Dölek, Av. Tefik Doğan Kökten, Müh. Hasan Özer, Fatih Yılmaz, Mehmet Yıldız, Hamza Ergin, Ali Suat Serin ve Salih Yılmaz katıldı.

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül; Hoş geldiniz diyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyor her zaman yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Mersin Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar'a da sizin şahsınızda teşekkür ediyoruz. Erdemlimize sizin gibi tecrübeli ve Erdemli'nin çocuğu olan birini görevlendirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Erdemlimizin yetiştirdiği değerli Eğitimcimiz Hocamız Buğra sarıyı bağrımıza basıyoruz gurur duyuyoruz. Her zaman yanında olacağız inşallah başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır dedi.

Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. BUĞRA SARI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti teşekkür ediyorum. dedi

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem