MERSİN
Giriş Tarihi : 19-07-2023 21:10

Ak Parti'de Şaşırtan İstifa

Mersin'de AK Parti'nin Başarılı ve Etkili İsimlerinden Aysel Mavioğlu, İl Kadın Kolları Başkanlığı Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı

Ak Parti'de Şaşırtan İstifa

Başkan Mavioğlu "Adalet ve Kalkınma Partimize gönül vermiş değerli dava ve yol arkadaşlarım, candan kıymetli Mersin’li hemşehrilerim, yüreği vatan ve dava aşkıyla çarpan fedakârlıklarla bu kutlu davaya hizmet eden AK yürekli kadınlarımız, bugün itibarıyla yaklaşık 7 yıldır, Yüzyılın Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden, iki dönemi tamamlamış olmam nedeniyle ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’mızın da uygun görüşü doğrultusunda feragat etmiş bulunmaktayım.

 

İl Kadın Kolları Başkanlığı görevimi ifa ettiğim sürece, yolumuzun kesiştiği vatanına, milletine, bayrağına ve inandığı davasına âşık, fedakâr ve vefalı tamamen gönüllü kadınlarımızla birlikte bazen imkânsızlıklar, zorluklar içerisinde de olsa; Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” sözünü yüreğimize kazıyarak düstur eyledik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesiyle, gece-gündüz demeden mazlum, mağdur veya dezavantajlı olan hemşehrilerimiz başta olmak üzere, Mersin’in her kesiminden vatandaşımızın dertleriyle dertlendik, dertlerine hep birlikte çareler aradık. Sayın Cumhurbaşkanımız kadınlara verdiği önemi her zaman göstermiş, tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de kadınlarımızı siyasetin nesnesi olmaktan çıkartarak AK Parti’miz çatısı altında öznesi haline getirmiştir. 

 

Bizler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış insanlarız. Davamızda aslolan liderimizin izinde devletimize ve milletimize liyakatle, sadakatle, tertemiz ve dosdoğru hizmet etmek, milletçe tek bayrak altında birlik ve dirlik içerisinde yaşamaktır. Bu doğrultuda kıyamet kopana dek vatanımın, milletimin, liderimin ve partimin emrinde, değerli hemşehrilerimin bir nefes kadar yakınında olacak, ilk günkü aşkla davama hizmet etmeye devam edeceğim. 

 

Şahsıma, yürekten inandığım davama ve Mersin’imize hizmet etme gururunu yaşatan; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, önceki dönem Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’a, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a, önceki dönem İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik’e, önceki dönem Milletvekillerimiz Sayın Ali Cumhur Taşkın, Sayın Zeynep Gül Yılmaz ve Sayın Hacı Özkan’a, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir’e, Mersin İl Başkanımız Sayın Adem Aldemir’e, Milletvekillerimiz Sayın Nureddin Nebati, Sayın Ali Kıratlı ve Sayın Sibel Söylemez’e, Koordinatörlerimiz Sayın Alim Tunç, Sayın Nuran Alim, Sayın Betül Gürlük ve birlikte mücadele etmekten, yol yürümekten her zaman onur duyacağım kıymetli kadınlarımıza, çok değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Rabbim her birinizden ayrı ayrı razı olsun. 

 

Kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, en kalbi selam ve muhabbetlerimi iletiyorum."

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem