MERSİN
Giriş Tarihi : 21-06-2023 22:48

Cennetten bir köşe Kızılgeçit kanyonu

Son yılların gözde tatil seçeneği doğa turizmi Mersin Silifke Kızılgeçit mahallesinde Gündüzler Restoran Yunus Champingte hayat buluyor.

 Cennetten bir köşe Kızılgeçit kanyonu

Mersin’e 90 dakika uzaklıkta bulunan tesiste soğuk su ve kuş sesleri eşliğinde eşsiz bir mekânda hayalleriniz hayat bulacak.

Toros Dağlarının zirvesinden doğan Lemas deresinin Kızılgeçit kanyonunda serin su sesi ve yemyeşil ormanın kuş sesleri ile buluşması ile oluşan ve cennetten bir köşeyi andıran bir noktada şehrin sitresi ve gürültüsüne sevdiklerinizle kısa bir mola vermek istiyorsanız Karadeniz turuna gitmektense eşdeğer güzellikteki Kızılgeçit Kanyonu sizi bekliyor.

Derin bir nefes alarak kısa süreli tatil yapmak istiyorsanız artık uzaklara gitmenize gerek yok. Silifke Kızılgeçit 'te Gündüzler Restoran Yunus Champig sizin için her türlü konforu düşündü ve hazırladı. Doğal köy ürünleri ve  Yörük peyniri sıkması veya  gözlemesi  ile kendinize  bayram yaptıracaksınız.  Serin sularda yetişen Alabalık ve yörede yetiştirilen üreticilerden sizin için alınan  et veya tavuk ızgara  veya et yemekleri ile öğle veya akşam yemeği yiyeceksiniz. 

Kanyonda kurulan tesis misafirlerine konaklama imkânı da sunuyor. İster kamp ateşi eşliğinde çadırınızı kurup mavi gökyüzünde yıldızları izlerken hayaller kurabilir ya da bungalov misafirhanelerde kahvenizi yudumlarken eşşiz doğal güzellik eşliğinde kendinize ayırdığınız felekten bir günde  anılarınızı süsleyebilirsiniz.

Kuş sesleri ve taşları geçmek için hareket eden suyun sesi size ilaç gibi gelecek güne şehre dönüncede  zinde başlayacaksınız.

 Dilerseniz, gece konaklayarak Serin havada derin bir uyku moduna gireceksiniz. Ortamın güzelliği kadar gün sonunda ödeyeceğiniz ücret sizi  şaşırtsa da  belki  ilk uygun gününüzde yine gelmek için rezervasyon yaptırarak ayrılacaksınız.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem