ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 15-06-2023 23:10   Güncelleme : 15-06-2023 23:48

Erdemli spor yeni sezona dolu dizgin hazırlanıyor

Süper amatör kümede mücadele eden Erdemlinin köklü kulübü Erdemli spor kulübü efsane başkan Mehmet Morgül öncülüğünde yaptığı flaş transferler ile göz dolduruyor.

Erdemli spor yeni sezona dolu dizgin hazırlanıyor

Erdemlispor A takımı Bilbay Taştemel'e emanet 

2023 -2024 futbol sezonunda Süper amatör kümede mücadele edecek Erdemli spor kulübü as başkanı ve futbol şube sorumlusu Ali Öngel başkan vekili Salih Yılmaz yeni sezonda efsane golcü Teknik direktör Bilbay Taştemel hoca ile yolumuza devam edeceğiz diyerek bir yıllık sözleşme imzaladılar.

Başkan Ali Öngel ve Salih Yılmaz ‘’Hocamız kulübümüz içinde yetişmiş tecrübeli bir teknik adamdır. Erdemli spor kulübünü en yüksek seviyelere ulaştıracağına ve başarıyı yakalayacağına inancımız tamdır. Taraftarımız ve Erdemlimize hayırlı olsun’’.

Bilbay Taştemel ‘’yuvamda olmaktan mutluyum

Teknik direktör Bilbay Taştemel ‘’yuvamda olmaktan mutluyum. Başkanlarımı ve Erdemli spor kulübü yönetimini taraflarımızı mahcup etmeyeceğim. Bana güvenenlere harika ve heyecan dolu maçlar izlettireceğim. Tüm tecrübemi kullanarak Erdemli spor kulübünü hak ettiği mevkiye çıkaracağım. Durmak yok yola devam’’ dedi.

Erdemli spor külübü as başkanı futbol şube sorumlusu Ali Öngel ve Başkan vekili Salih Yılmaz ‘’Alt yapı ve genç takımlar sorumluluğuna Erdemli spor kulübünün efsane futbolcusu Metin Dikel  kardeşimizle teknik direktör olarak bir yıllığına sözleşme imzaladık. Hayırlı olsun diyerek Metin hocamızın alt yapımızı kolej takımı ruhu ile yetiştireceğine inancımız tamdır. Kulübümüze ilçemize ve taraftarlarımıza hayırlı olsun’’.

Metin Hoca yuvaya döndü 

Efsane futbolcu ve teknik direktör Metin Dikel ‘’Erdemli spor kulübü benim doğup büyüdüğüm yuvamda gençlerimizi en güzel şekilde yetiştireceğim. Avrupa birikimi ve tecrübem ile alt yapıyı şaha kaldıracağım.

Gençler Metin Dikel öncülüğünde şampiyonluk kovalayacak 

Bizleri izlemeye devam edin. Bana güvenip bu özel ve anlamlı göreve getirdikleri için Erdemli spor kulübü yönetimine teşekkür ediyorum. Bir Erdemlili olarak bir Erdemli spor futbolcusu olarak da tüm tecrübemi kullanıp gençleri yetiştirip A takıma motive edip profesyonel sporcu olmalarını sağlayacağım. Bizleri izlemeye devam edin. Durmak yok yola devam’’.

Bizlerde Yeni Sezonda Erdemli spor kulübüne başarılar diliyoruz.

 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem