ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 03-01-2020 17:06   Güncelleme : 03-01-2020 17:06

TÖMÜK, BAŞKAN BAĞ İÇİN BİR ARADA

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ; Tömük Mahallesinde bulunan Ülkücü vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle teşkilat başkanlarının atamasını gerçekleştirdi.

TÖMÜK, BAŞKAN BAĞ İÇİN BİR ARADA

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ; Tömük Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, taşra teşkilat yöneticilerinin atamasını gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa; MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve çok sayıda Meclis üyesi katılım sağladı. Mahalle Teşkilat Birim Başkanı Gazi Vedat Yıldırım’ın konuşması ile devam eden programda Başkan Soner Bağ; TömükTaşra Teşkilat Başkanlığına Batuhan Tekin’i, Elvanlı Taşra Teşkilat Başkanlığına Osman Arda Yavuz’u, Pınarbaşı Taşra Teşkilat Başkanlığına Mustafa Göçmen’i, Arpaçbahşiş Taşra Teşkilat Başkanlığına Behçet Andaç’ı, Erdemli Ülkü Ocakları Bürokrasi Birimine Yunus Ülgez’i ve Taşra Teşkilat Başkan Yardımcılığına Ali Kara’yı atadı.

 

Ülkücü yemini edilen programda konuşma yapan Başkan Bağ,yeni fikriyatlar ve ideolojiler ile eski Ülkücü olduklarını iddia edenlerin bu teşkilat içerisinde asla olmadıklarına vurgu yaparak, Mersin Ülkü Ocakları Başkanlarının Çağrı Ünel, Ülkü Ocakları Genel Başkanlarının Sinan Ateş ve Liderlerinin Dr. Devlet Bahçeli olduğunu dile getirdi. Ülkü Ocaklarının mahiyetinin eğitim olduğunun altını çizen Başkan Bağ, gençleri Ocak’a davet etti.

 

Toplantıda söz alan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise sonuna kadar Ülkü Ocaklarında yetişen gençlerin hizmetinde bulunduklarını ifade etti.

Süleyman TaşSüleyman Taş