ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 11-05-2023 06:37   Güncelleme : 11-05-2023 06:40

Amatör sporun duayeni kadim dostlar bir arada

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan kadim dostu Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül’ü Erdemli spor kulüp binasında ziyaret etti. Ak Parti Erdemli İlçe başkanı ve Erdemli spor kulübü başkan vekili Serdal Kaya ve kulüp yöneticileri ziyarette yer aldı.

Amatör sporun duayeni kadim dostlar bir arada

Amatör spora büyük emekler veren Erdemli sporun Efsane başkanı Erdemlinin İlhan Cavcav’ı olarak nitelendirilen Efsane Başkan Mehmet Morgül’ü Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ziyaret etti. Amatör sporu  yılladır birlikte omuz omuza destekleyen Hacı Özkan ve Mehmet Morgül buluşması sıcak ortamda ve bol bol amatör spor sohbeti ve amatör sporun geleceği ile ilgili oldu.

   Mehmet Morgül Mersin milletvekilimiz yoğun geçen seçim çalışmalarında bizleri ziyaret etmelerinden çok mutlu oldum. Milletvekilimle yıllardır birlikte çalışmalar yapmaktayız. Milletvekilimiz çok çalışkan tuttuğunu koparan helali haramı bilen bir kişiliğe sahiptir. Yıllardır amatör spora hizmet ederken Mersinimize de hizmetler yapmıştır. Birlikte çalışmaktan mutlu olduğum milletvekilim Hacı Özkan’ı kulübümüzde misafir etmekten mutluluk duyuyorum.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise Erdemli spora ve Efsane başkanım kadim dostum Mehmet başkanıma yaptığım ziyaret bana kendi kulübümüze yaptığımız ziyaret gibi hissettirdi bana. Yıllardır başkanım ile kol kola omuz omuza Mersin’de amatör sporun geleceği için çalışıyoruz. Başkanımla aynı Partide Ak Partide birlikte siyaset yapmayı da rabbim nasip etti. Başkanım hiç durmadan of bile demeden amatör spora 35 yılını yani ömrünü genç sporcularımıza vermiştir. Erdemlide olmaktan Erdemli sporda olmaktan çok mutlu oldum eskimeyen dostlar olarak tekrar Erdemlimizde buluştuk. Her zaman Başkanımızın yanındayım. Başkanıma her zamanki gibi misafirperverliği için teşekkür ediyorum.  

Ziyaret hoş sohbet ortamında geçerken Efsane Başkan Mehmet Morgül Milletvekili Hacı Özkan’a Erdemli spor plaketi ve atkısını  Ak Parti Erdemli ilçe başkanı ve Erdemli spor kulüp başkan vekili Serdal Kaya ile birlikte verdi. 

 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem