ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 01-05-2023 12:39   Güncelleme : 01-05-2023 12:44

Erdemli’nin adayı Mustafa Akın 

“Derdi millet olanın devası hizmettir.” düsturuyla sıkmadık el bırakmayan, sevdası ve derdi her şeyden önce vatan, millet ve devlet olan Erdemlinin Milletvekili Adayı Mustafa Akın’ın saha çalışmalarında Devletin bekası için kendisinden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istemesi ise vatandaşlar tarafından samimi ve mütevazı bir davranış olarak nitelendiriliyor.

Erdemli’nin adayı Mustafa Akın 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin milletvekili adayı Doktor Mustafa Akın, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde, çaldığı her kapıda büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Erdemlinin  Milletvekili adayı Mustafa Akın’ı, Erdemli  halkı kelimenin tam anlamıyla bağrına basmış durumda.

Özellikle Erdemli ve ikinci bölge olarak adlandırılan ilçelerimizde her düşünceden vatandaşların büyük bir teveccüh gösterdiği MHP Milletvekili adayının neredeyse tüm saha çalışmaları miting havasında geçiyor. Bölgeyi, bölge halkını ve bölgede bulunan ilçelerin sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi bilen Mustafa Akın, çalışmalarında Cumhur İttifakı’nın ve Partisinin güçlü yönlerini ortaya koyarak, bölge halkının tam desteğini almış durumda.

Mustafa Akın’ın Cumhur İttifakı çatısı altında MHP’den milletvekili seçilmesine ve MHP’nin Mersin’de 2 olan milletvekili sayısının en az 3 ve daha fazla olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sabahın erken saatlerinden geç vakitlere kadar vatandaşlarla kucaklaşan, hemşerilerinin sorunlarını, dertlerini dinleyen Erdemlinin  Milletvekili Adayı Mustafa Akın’ı Erdemli ve ikinci bölgede yaşayan vatandaşlar Cumhur İttifakı çatısı altında milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermeye oldukça kararlı.

Bölgeye önemli katkılar sağlayacak projelerinin yanında pozitif ve çözüm odaklı enerjisiyle de dikkat çeken Erdemlinin  Milletvekili Adayı Mustafa Akın’ın, insan odaklı çalışmalarıyla Erdemli ve çevre ilçelere sağladığı katkılar bölge halkı tarafından yakinen biliniyor. Aynı zamanda Uzman Çocuk Doktoru olan Mustafa Akın’ın yaşadığı kentte yıllarca ihtiyaç sahibi çocukları herhangi bir beklenti içine girmeksizin ücretsiz muayene etmesi ve gerek kentin gerekse Erdemli’lerin beklentilerine çözüm odaklı yaklaşımlar sergilemesi vatandaşlar nezdinde takdir topluyor.

Biz de yolunun değdiği tüm istikametlerde yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılaşan bu memleketin öz evladı Mersin Milletvekili Adayı Mustafa Akın’a başarılar diliyor, yolu, bahtı açık olsun diyoruz.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem