ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 28-04-2023 21:21

Başkan Tollu’’ Terör destekçileri ile iş birliği yapanlara lanet olsun

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bayramlaşma programında yaptığı konuşmada terör destekçilerine ve onlar ile aynı masada yancı olanlara ateş püskürdü. Erdemliden birlik beraberlik kardeşlik mesajı verdi.

Başkan Tollu’’ Terör destekçileri ile iş birliği yapanlara lanet olsun


Başkan Mükerrem Tollu ‘’Bizim dünyamızda ayrıştırmak yok bizim dünyamızda insanları kategorize etmek asla yok. Biz insanları Cenabı Hakkın yarattığı en değerli varlık olarak görüyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte Cenabı Hakkın yarattığı en değerli varlığa hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz şan duyuyoruz.

İnanın sevgiyle yaklaştığımızda insanları kategorize etmediğimizde insanların tamamını kucakladığımızda Cenabı hak bizim yolumuzu gerçekten açıyor. Çünkü ne diyor bizim inancımız birlikte hayır ayrılıkta azap vardır. Biz birlikten yana olacağız kardeşlikten yana olacağız.  Erdemli halkı çok iyi biliyor ki biz dünyayı bize bağışlasanız dünyanın tapusunu bize verseniz devlet düşmanları ile millet düşmanları bayrak düşmanları ile asla birlikte olmayacağız.

Çünkü bizim inancımızın doruğunda inancımızın odağında Cenabı Hakkın rızası var şehitlerimizin kanı var şehitlerimizin canı var. Onlara yaraşmayan onlara yakışmayan hiçbir işleyişin içinde olmadık olmayacağız. Askerlerimize polislerimize silah sıkanlarla ülkemizin üniter yapısını tartışanlarla Türklüğü anayasadan çıkaracağız diyen şerefsizler ile onların yancıları ile asla bir olmayacağız.

 Bunun adı siyaset ise biz ülkenin bekası adına siyaset yapıyoruz. Biz birkaç tane milletvekili nasıl çıkarırız nasıl ayak oyunları ile bu aziz milletin aldatanı oluruz düşüncesi ile asla hareket etmedik etmeyeceğiz. Bize bir tane oy da çıkmasa Erdemlide az önce saydığım devlet ve millet düşmanları ile bir olmamızı beraber olmamızı onlarla aynı safta durmamızı asla kimse beklemesin. Çünkü biz Türkiye Cumhuriyeti devletinin ne bedeller ödenerek bu günlere geldiğini çok iyi biliyoruz. Bu meydanı şereflendiren değerli dostlarımıza baktığımızda kimimizin dedesini Çanakkale de kimimizinkini Dumlupınar’da kimimizinkini Kurtuluş savaşında kimimizinkini Yemende yitirdiğimizi görüyoruz.

 Yarın siyaset uğruna birkaç tane milletvekili fazla çıkartmak uğruna eğer bir devlet düşmanları ile bir araya gelirsek yarın mahşerde bizim dedelerimiz bizim yakamıza yapışır bizim yüzümüze tükürür. Biz yüzlerine tükürtülen bir nesilden olmadık olmayacağız Allah’ın izniyle. Onun için biz Yüce Türk milletinin istikbalinden yana tavır koyuyoruz birliğinden yana tavır koyuyoruz kardeşliğinden yana tavır koyuyoruz. Bizim dünyamızda insanların siyasi görüşüne bakmak asla yok. Bizim dünyamızda insanları kategorize etmek asla yok. Bizim dünyamızda insanların mezhebine meşrebine bakmak asla yok. Biz Yüce Türk milletinin tamamına bu bayrak bu vatan benim devlet benim kıyamete kadar Türkiye Cumhuriyeti devleti hür ve bağımsız yaşayacak. Türkiye Müslüman yurdu olacak diyen düşünen herkesle kardeşiz herkesle birliğimizi beraberliğimizi koruyacağız.

Eğer ülkeyi siyaset yönetiyorsa bizim de 13 tane milletvekili adaylarımız var. Sizlerden düşüncenizi dünya görüşünüzü bir yana bırakmanız adına Allah için Peygamber için ülkemizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için yarınları için bizim milletvekillerimize destek olmanızı istiyorum bir oy milletvekillerimize bir oy Cumhurbaşkanımıza istiyor saygılar sunuyorum.

 

 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem