ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 13-04-2023 20:34

Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Mustafa Akın'a

Türkiye Siyaset tarihinin en kritik ve en önemli seçimi için 14 Mayıs’ta sandık başına gidilecek. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bir tarafta PKK terör örgütüyle kol kola yürüyen HDP’nin desteklediği Millet İttifakı diğer tarafta ise Devletin varlığı için var gücüyle mücadele eden Cumhur İttifakı olacak.

Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Mustafa Akın'a

 

İkinci Yüzyılın Türkiye’si yazılırken, her şeyden önce yörüklerimizin fedakârlık kültürünün kılavuzunda yer alan birlik ve beraberlik olgusunun bu vatanın her bir ferdinde tartışmasız bir şekilde oluşması gerekiyor. Fatihin, Alparslan’ın, Yavuzun, Seyid Çavuşun ve ülküsü Turan olan torunları için daima memleket bir, sevmek bir, özlemek bir olmuştur. Gece, gündüz demeden memleket diyen yörükler Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’a, Mersin’de ise yörükler Mustafa Akın’a sahip çıkmalı, bir oy Tayyip Erdoğan’a bir oy da Erdemli’mizin Milletvekili Adayı Mustafa Akın’a vermelidir.

Bu seçimler için bir araya gelen ve millet ittifakını oluşturan partilerin vekillik sırası, bakanlık paylaşımı, Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi pazarlığa dayalı kavgaları devam ede dursun, oluşturulan bu ittifaktan en karlı çıkma gayretinde olan tartışmasız HDP olacak gibi duruyor. Özerklik verilmesi, terörist elebaşı Abdullah Öcalan ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gibi pek çok konuda taleplerini kapalı kapılar ardında Millet İttifakına ve İttifakın Cumhurbaşkanı Adayına kabul ettiren HDP, bu taleplerini ve verilen taahhütleri artık açıktan açığa meydanlarda seçim beyannamesi olarak açıklamaya başladı.

Millet İttifakının Türkiye’yi yeniden kısır tartışmalara çekmeye, hatta bölüp parçalamayı hedefleyen bu basiretsiz ve rahatsız edici tutumuna karşı Devletin varlığı ve bekası için mücadele eden AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisinin temelini oluşturduğu Cumhur İttifakına çok daha büyük bir yük düşmektedir. Hiçbir yörük evladı perde arkasında HDP destekli ittifak adaylarına oy vermeyecektir.

Eli Silahlı Bölücü Terör Örgütünün arka bahçesi konumunda bulunan bir partinin ve dahil olduğu ittifak tarafından ülkemize karşı kurulan tuzaklara, oynanan oyunlara, yazılan karanlık senaryolara dur diyecek olan yine milletimiz olacaktır. Bu nedenledir ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu milletin bir parçası, Mersin’in, Erdemli’nin öz evladı olan yörük oğlu Mustafa Akın’a vatan ve millet sevgisiyle kalbi çarpan her vatandaşımızın oy vermesi ve ülkemize kurulan tuzakları bozması elzemdir.

Mersin’imizin ve Erdemli’mizin dertleri ile dertlenecek ve çözüm üretecek olan Erdemlinin adayı Mustafa Akın olacaktır. Kentimizin ve özellikle yörüklerimizin tüm sorunlarına, beklentilerine çözüm üretecek olan yine bu memleketin öz evlatlarıdır. Neredeyse tüm hayatını hiçbir beklentisi olmadan Erdemli halkına hizmet etmek, yaşatmak, iyileştirmek için harcayan, kadim yörük ateşini Türkiye yüzyılında Erdemli ’den yakacak olan milletimiz   Dr. Mustafa Akın’a bu kent, bu millet topyekûn sahip çıkacaktır. Terör belasını devletimizin başından defetmek isteyen herkes Mustafa Akın’a oy vermelidir ve  Bu davada bende hak yolunu seçtim demelidir.   Biz buna tüm yüreğimizle ve vicdanımızla inanıyoruz. Çünkü “muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki kanda dolaşmaktadır.” Mersin’de ve Erdemlide yüreği vatan sevgisiyle atan bütün seçmenler bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Erdemlinin milletvekili adayı Mustafa Akın’a vermelidir.

Erdemlinin milletvekili adayı Uzman Dr. Mustafa Akın

 

ÖZGEÇMİŞ

1971 yılında Mersin Erdemli ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babası. İlkokulu Erdemli Yeniköy ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Antalya Aksu öğretmen lisesinde okudu. 1994 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasımı tamamladı. 2000-2007 yılları arasında Uşak Devlet Hastanesi’nde çalıştı.  2007 yılında devlet memurluğundan istifa ederek çok sevdiği memleketim Mersin’e hizmet etmek için geldi. Özel muayenehane hekimliği ve eşi birlikte yürüttüğü orta öğretim kurumları, kreş ve gündüz bakım evi, yabancı dil kurslarında yöneticilik yapmakta.

2014-2019 yılları arasında Erdemli Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeliği, 2019-2023 tarihleri arsında Mersin Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi İl Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekili seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili adayı oldu.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem