ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 25-12-2019 16:53   Güncelleme : 25-12-2019 16:53

BAŞKAN BAĞ, TAŞRA YÖNETİMİNİ KURMAYA DEVAM EDİYOR

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ; Hacıhalilarpaç Mahallesinde bulunan Ülkücü vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle teşkilat başkanının atamasını yaptı.

BAŞKAN BAĞ, TAŞRA YÖNETİMİNİ KURMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN BAĞ, TAŞRA YÖNETİMİNİ KURMAYA DEVAM EDİYOR

Ülkü Ocakları’nın Erdemli temsilcisi Başkan Soner Bağ; Hacıhalilarpaç Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, taşra teşkilat yöneticisinin atamasını gerçekleştirdi.

Mahalle sorumlusu Ozan Çolak ve Mahalle Teşkilat Birim Başkanı Gazi Vedat Yıldırım’ın konuşması ile başlayan programda Başkan Soner Bağ; Hacıhalilarpaç Mahallesi Taşra Teşkilat Başkanlığına Ozan Çolak’ı  atadı.

Ülkücü yemini edilen programda konuşma yapan Başkan Bağ, Ülkücülerin ülke geçmişindeki ve geleceğindeki yerine vurgu yaparak, Mersin Ülkü Ocakları Başkanlarının Çağrı Ünel, Ülkü Ocakları Genel Başkanlarının Sinan Ateş ve Liderlerinin Dr. Devlet Bahçeli olduğunu dile getirdi. Ülkü Ocaklarının mahiyetinin eğitim olduğunun altını çizen Başkan Bağ, gençlerin olması gerektiği başarı noktasına ulaşması adına ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, gençleri Ocak’a davet etti.Ayrıca Türk kadınının toplumdaki yerine vurgu yapan Bağ, kadınların teşkilat içerisindeki önemine değinerek sözlerini noktaladı.

 

Süleyman TaşSüleyman Taş