Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 24-12-2019 08:08   Güncelleme : 24-12-2019 08:08

Bir başkandan daha fazlası ALİ YARDIMCI

Bir siyasetçiden ne beklersiniz diye toplumda soracak olursak alacağımız ilk cevaplardan biri ulaşılabilirlik olduğunu hemen herkesten duyarız. İşte tam bu noktada CHP Erdemli ilçe başkanı ve ilçe başkan adayı Ali Yardımcı ilk başta ulaşılabilirlik kriterine uyuyor.

Bir başkandan daha fazlası ALİ YARDIMCI

CHP Mersin'de ilçe başkanlığı kongreleri  yapılırken Erdemli ilçe kongresine de sayılı günler kalmış durumda. CHP nin geçmiş Erdemli seçim mazisi çok aydınlık olduğu söylenemez. İddiasız seçimlere girmiş çıkmış teşkilatlar geçmiş seçimlere. Taki Ali Yardımcı 24 Haziran 2018 seçimlerine giderken ilçe başkanı olduğu döneme kadar. Erdemlide  CHP ilçe başkanı olarak girdiği seçimlerde yaptığı halkla bire bir temaslarla CHP cumhurbaşkanı adayı o dönemde % 25 oy alarak bir ilke imza attı. Bu Erdemlide CHP adına bir başarıdır.Siyasette başarı durumunda pay sahibi herkes olurken başarısızlık durumunda fatura hep ilçe başkanına kesilir.

CHP  Erdemli ilçe başkanı ve adayı Ali Yardımcı döneminin devamında Erdemlide CHP adına yapılan çalışmalar hep göz doldurarak yüreklere dokundu. Erdemlide CHP Ali Yardımcı ile cenazelerde halkın cenazesinde hüznünü  düğünde nişanda sevincini paylaştığına şahit olduk.  Yaşanan toplumsal olaylarda insanların yaşadığı sorunlarda elinden geldiğince yardımcı olma gayretinde bulunduğunu gördük. CHP Ali Yardımcı ile Erdemlide aşure etkinlikleri düzenleyerek ilkleri Erdemli halkı ile paylaştı.

Başarı her zaman ekip işidir. Siyasette bu durum daha çok ön plana çıkar. CHP Erdemlide Ali yardımcı yönetimi ile ilk kez belediye meclisinde temsil hakkı kazandı. Ulusal seçimde de yerel seçimde de Erdemlide CHP oy oranını gözle görülür şekilde arttırarak azımsanmayacak başarıya imzasını attı. Gelecek günler açısından CHP adına güven veriyor. Her zaman insanlara kendisine yakın ve  ulaşabilirlik istediğine göre siyaset bilimini yeniden okumaya gerek çok yok gibi.

CHP Erdemli ilçe başkanı ve adayı Ali Yardımcı ismi CHP Erdemlide bazı çevrelerde konuşulurken fazla dürüst fazla iyi niyetli gibi söylemler oluşturularak kafa karışıklığı ile algı yapılmaya çalışılıyor. O malum çevrelere de sormakta yarar olduğunu düşünmekte sormakta yarar var. Ali Yardımcı fazla dürüst ise fazla iyi niyetli se acaba siz ne istiyorsunuz ?

CHP Erdemli  ilçe başkanı ve ilçe başkan adayı Ali Yardımcı'yı anlamak için Fikirlerini düşüne bilmek için şu düşüncelerini iyi okumak ve anlamak gerektiği bir gerçek.

KOLLARIMI SIVADIM
Elimden geldiği kadar partili partisiz içinizdeki unsurların ahenksizliğini ve rekabetini birliğe ve ahenge çevirerek ruhlarınıza huzur ve barışı koymaya çalışacağım Erdemli’ye CHP mührünü vuracağım.

BİR HAYALİM BİR DE VAADİM VAR
Erdemli ilçe başkanlığını kazanmak benim için bir Zafer değil, yalnızca bir etap Olacaktır..!Benim asıl Zafer hayalim Mustafa Kemal’in yolunda Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ateşi yakıp Erdemli’me Zafer Bayrağını dikmektir. Erdemli’m adına en büyük VAADİM de HAYALİM de budur...

BİRLEŞTİRİCİ OLURSAK KAZANACAĞIZ
Memleketim bilsin ki, benim için bir hedef vardır: Cumhuriyet Halk Partimize Zafer kazandırma hedefi. Bu hedefin gerçekleştirmenin anahtarı ise birleştirici ve tek vücut olmaktır. Bu noktada hiçbir bireyi Erdemli’de oluşturacağımız birlikte olursak kazanırız inancı dışında düşünmek istemiyorum. Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.

 

HAREKETTE BİRLİK OLMAZSA, FİKİRDE BİRLİK FAYDASIZDIR
Yaprağa sormuşlar; kendi kendine tamam mısın ? yaprak cevap veriyor; hayır benim hayatım dallardadır. Dala sormuşlar ve dal demiş ki hayır benim hayatım köktedir. Köke sormuşlar kök cevap vermiş benim hayatım gövdede dallarda ve yapraklardadır. Yani demem o ki; Bende, Her bir partili arkadaşımda Partimizin kökleri dalları toprağı. Bizim amacımız da bir, dallarımızda bir, yapraklarımızda, toprağımızda. E tabi böyle olunca yürüdüğümüz yolda bir. Böyle koca bir Çınar olmak varken ayrılığa, yalnızlığa ve yanlışlığa düşüp hata yapanlara, ayrılık yanlılarına asla izin vermeyeceğiz. Onlara doğruyu gösterip yine birlikte çalışacağız...

Süleyman TaşSüleyman Taş