ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 09-02-2023 21:48   Güncelleme : 09-02-2023 21:52

KOCA YÜREKLİ ADAM

Ülkemiz depremle sarsılıp elbirliğiyle yaralarını sarmaya çalışırken. Diğer dünya milletleride acımızı paylaşmak adına büyük çabalar sarfediyorlar.

KOCA YÜREKLİ ADAM

Öyle anları olur ki insanın ve devletlerin acı dolu anlarında uzanan ellere karşı duygu dolu anlar yaşar ve acının içinde bir parçada olsa teselli bulur.  Yaşadığımız bu zor günlerde bir

Çok Dünya halklarının göstermiş olduğu duyarlılıklara şahitlik ediyoruz. Ve bir kez daha idrak ederek, aslında her milletten insanın ortak özelliği gözyaşlarının renginin aynı olduğunu ve aynı duyguları paylaştığını anlıyoruz. İşte bunlardan biride  Azerbaycan’dan yola çıkan koca yürekli adam! Koca yürekli diyoruz çünkü deprem haberini alır almaz evinde neyi var neyi yok eski model arabasına yükleyip hiç düşmemden yardım için yola çıkıyor. İnsanının boğazını düğüm düğüm eden ve kendisini sorgulatan yanı ise bu insanın aslında kendisinin de yardıma muhtaç ve eski model bir arabası ve barakasından başka hiçbir şeyinin olmaması.  Hiç tereddütsüz yüreğini yola koyan  insan “koca yürekli” adam tabirini sizcede fazlasıyla hak etmiyor mu.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem