ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 15-11-2019 08:00   Güncelleme : 15-11-2019 08:00

Erdemli Ülkü Ocaklarından kurumlara ziyaret

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Soner Bağ, hayırlı olsun dileklerini kabul ettikten sonra İlçe kurumlarına yönelik yaptığı ziyaretlere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda yeni görevi için Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü ve Türk Sağlık-Sen Mersin Şube Başkanı Ayhan Güngör’ün iyi dileklerini kabul eden Başkan Soner Bağ, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü’yü ziyaret etti.

Erdemli Ülkü Ocaklarından kurumlara ziyaret

Göreve geldiğinden bu yana ilçede bulunan kurum ve kuruluş yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Bağ, ilçenin gelişimi ve gençlerin nitelikli bireyler olarak yetişebilmesi adına taşın altına elini koymaya hazır olduklarını belirtti. Bu gelişime katkı sunabilmek adına tüm kurumların yöneticileri ile bir araya geldiklerini vurgulayan Bağ, Ülkü Ocaklarının amaç edindiği ve görev bildiği gençlerin yetiştirilmesi hususuna, dikkat çekmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Ayrıca Başkan Bağ yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “ Bizler, hem ülkemiz hem ilçemiz adına geleceğe yön veren nitelikli bireylerin yetiştirilmesi adına,tüm çalışmaları kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yürütmeye hazırız. Ülkü Ocaklarının asli vazifesi öncelikle eğitimdir. İşte bu yüzden toplumumuzun her kesiminin fikirlerine başvuruyor, onlarla bu yolda bir bütün oluyoruz. Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş’in ve Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin sınırlarını net bir biçimde çizdiği Ülkü Ocakları, eğitim dergahlarıdır.”

Süleyman TaşSüleyman Taş