SİLİFKE
Giriş Tarihi : 29-08-2022 09:54   Güncelleme : 29-08-2022 10:02

Bir restorandan daha fazlası ‘Bedir usta’

Nezih bir ortamda yemek yemeyi ve ailenizle birlikte hoş vakit geçirmeyi sevenlerdenseniz, sizlere güzel bir haberimiz olacak.

Bir restorandan daha fazlası ‘Bedir usta’

Mersin'imizin şirin ilçelerinden biri olan Silifke’de güler yüzlü ve aile sıcaklığında hizmet veren Bedir Usta'dan bahsedeceğiz.

Ulaşım ve konum açısından oldukça ulaşılabilir merkezi bir konumda yer alan Bedir Usta'nın mekânı Mersin'i Konya ve Antalya'ya bağlayan karayolu kenarında Silifke ye girişteki İlk ışıkların hemen sağında yer alıyor. Dış ve iç dekoru tamamen ahşap dokusuyla otantik bir hava sunmakta. Kapıdan bir kaç adım içeriye girdiğinizde ise geniş ve ferah bir bahçenin içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Bahçe içerisinde bulunan çocuk parkı sayesinde çocuklarınız doyasıya eğlenirken sizde Bedir Usta'nın nefis yemeklerin tadını çıkarabilir yâda odun ateşinde demlenen enfes çay ve kahvenin keyfini sürebilirsiniz.

Restoran sektöründe çekirdekten yetişen Bedir usta, kendini insanlara hizmet etmeye ve bu sektör vasıtasıyla başta Silifke ve ülkemizi dünyaya tanıtmaya adadığını dile getirmekte.

"Kebapçı Bedir usta” isminin marka tescilini de alan Bedir usta bu alanda birde lezzet ölü almış. Tüm yoğunluğuna rağmen gelen tüm müşterilerinin masasına kadar gelip güler yüzlü bir şekilde hâl hatır etmeyi ihmal etmiyor.

Peki Bedir usta ya uğradığımızda bizleri hangi lezzetler karşılıyor dediğinizi duyar gibiyiz.

Öncelikle şunu belirtelim tüm lezzetlerin yanında Bedir ustaya özel el yapımı Urfa çiğköftesi ikram edilmektedir.

Ana yemekler ise sırasıyla şöyle; kalem pirzola, et şiş, ciğer şiş, Lokum et, yürek ve böbrek, billur kebabı, küşleme, namuslu kebap, çıtır lahmacun, kaburga, Tavuk kanat, tavuk şiş, dili dışarıda dürüm, kuşbaşılı ve karışık pide ve tüm pide çeşitleri, kül bastı, patlıcan kebabı başlıca lezzetlerini oluşturuyor. Bu lezzetlerin yanında mutlaka kebapçı Bedir usta şalgam suyunu istemelisiniz. Ayrıca yemekten sonra özel Bedir usta fırın sütlacı ile kendinizi biraz şımartabilirsiniz.

Eğer yolunuz Silifke’den geçerse kebapçı Bedir Usta'nın lezzetlerini tatmayı ihmal etmeyin ve selamlarımızı iletin. Şimdiden keyifli ve lezzetli vakitler diliyoruz.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem