ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 25-07-2022 22:16

Bir hasret son buluyor Erdemli doğalgaza kavuşuyor

Erdemli halkı yıllardır dört gözle beklediği doğal gaza nihayet kavuşuyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu’nun uzun zamandır verdiği mücadelede sona gelindi.

Bir hasret son buluyor Erdemli doğalgaza kavuşuyor

Her geçen gün yerli ve yabancı vatandaşların gözdesi haline gelen Erdemli gelişmeye devam ederken, Erdemli Belediyesi'nin de daha fazla sorumluluk alıp hizmet verme atağı doğalgaz ile taçlanıyor.

Üreten eğiten sosyal belediyecilik anlayışının son örneği olarak temiz ve doğal enerji doğalgaz Erdemliye Başkan Tollu imzası ile yakın zamanda kavuşacak..

 

Yıllar içerisinde birçok kez söz verilmiş fakat doğalgaz Erdemlililerin bir türlü hizmete sunulamamıştı.

Erdemli belediyesi hizmete sunacak olduğu doğalgaz yatırımında çalışmalarda sona gelindi. Seçildiği günden bugüne dek, Erdemli belediye başkanı Mükerrem Tollu; "Belediyeciliğin sadece çöp toplamak ve kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını dile getirirken, sahada da bunun laftan ibaret olmadığını yapmış olduğu hizmetlerle Erdemli halkına yansıttı.

 

Enerji konusunda sürekli ARGE çalışmaları yapan Erdemli Belediyesi, Temiz enerjiye önem veren bir Belediye profili çizmekte. Bunu en güzel örneği bir kısım çevrenin yapılamaz dediği GES projesi de bu yıl hayata geçirildi.

Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu'nun gayretleri neticesinde kurmuş olduğu ( GES) Güneş enerjisi santrali ile Enerji ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayan Erdemli Belediyesi Doğalgaz yatırımında da inisiyatif ve sorumluluk alarak büyük bir başarıya yakın zamanda damgasını vuracak.

 

Büyüyen ve gelişen bir kent olmasına rağmen Erdemli Belediyesi Hizmetlerine güçlü ve deneyimli kadrosuyla aksatmadan devem etmekte. Sıfır rakımdan 2200 rakıma kadar vatandaşların ayağına kadar hizmetlerini götürmenin yanısıra, Proje ve yenilikçi hizmetlerinden asla taviz vermeden çalışmalarına devam ediyor. Erdemli Belediyesi şimdide Belediye başkanı Mükerrem Tollu’nun gayretleriyle temiz enerji Doğal gazı Erdemli halkının hizmetine sunmasına sayılı günler kaldı.

 

 

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem