ERDEMLİ
Giriş Tarihi : 21-06-2022 09:34

Erdemli spordan muhtara vefa

Çerçili Mahalle Muhtarı Osman Ersin’e Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül ve Yönetim kurulu üyesi başkan yardımcısı Yunus Taşyaran ile birlikte teşekkür belgesi ve kulüp atkısı hediye etti.

Erdemli spordan muhtara vefa

Birçok spor dalında mücadele eden Erdemlinin köklü kulübü Erdemli spor Erdemlinin adını Türkiye’ye duyurmaya çalışırken büyük başarılara da imza atıyor.  Erdemli spor kulübü Başkanı Mehmet Morgül öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pek çok sportif ve sosyal faaliyete imza atarken demokrasimizin temel taşı muhtarlarımıza da vefa örneği gösteriyor.

Efsane başkan Mehmet Morgül Çerçili mahalle muhtarı Osman Ersin kulübümüze üye oldu. Kendisine  amatör spora katkıları ve desteği için Erdemli spor kulübü teşekkür belgesi ve kulüp atkısı hediye etti. Efsane Başkan Mehmet Morgül teşekkür belgesi takdim ederken’’ Çerçili mahalle muhtarımız Osman Ersin tam bir sporcu dostudur. Amatör spora her zaman destek olmuştur. Erdemlimizin gençlerine verdiği desteklerden dolayı karınca karınca muhtarımıza teşekkür belgesi takdim ederek kulüp atkımızı hediye ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Çerçili Mahalle muhtarı Osman Ersin ise: ‘’ Başkanımız Mehmet Morgül’e teşekkür ediyorum. Bizler yıllardır Erdemli spor efsanesini yaşayarak gururlanıyoruz. Bende Erdemli sporlu olmaktan gurur duyuyorum. Amatör spora ve gençlerimize desteğimiz artarak devam edecektir. Benim mahallemden Emir Kaan Gültekin profesyonel futbolcudur kendisine başarılar diliyorum. Erdemlimiz ve gençlerimiz için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Mersin Beyaz GündemMersin Beyaz Gündem