AKDENİZ ORTAOKULU ZİRVEDE

Mersin Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında düzenlenen yıldızlar Futbol Turnuvasında Erdemli Akdeniz Ortaokulu il BİRİNCİSİ oldu.

ERDEMLİ - 15-03-2019 11:38

AKDENİZ ORTAOKULU ZİRVEDE

Turnuvanın ilçe ayağında yaptığı grup maçlarında birinci olarak çıkan Akdeniz Ortaokulu futbol takımı mersin elemelerinde de grup maçlarında da hiç yenilmeden finallere kaldı. Final maçında Akdeniz ilçesi Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nu 7-0 yenerek Mersin şampiyonu oldu.

Kupa töreninde birinciler ve ikinciler kupalarını Erdemli Öğretmen Evi Müdürü Mehmet GÜVEN'in elinden aldılar. Okul Aile Birliği Başkan yardımcısı Adem KOŞAR ve öğrenci velileri madalyaları takdim ettiler.

Okul Müdürü Uğur TÜRKMEN; "Şampiyon olan öğrencilerimizi ve başarılı hocaları Cevdet KAVZAK'ı tebrik ediyorum. Futbolda marka haline gelen Akdeniz Ortaokulu geçtiğimiz yıllarda yaşadığı başarıların bir tesadüf olmadığını göstererek bunu sürekli hale getirmiştir." dedi.

Takımın tecrübeli hocası Cevdek KAVZAK ise; "Turnuva boyunca göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı oyuncularıma, sürekli yanımızda olan okul idaresi ve öğretmenlerimize, okul aile birliği yönetimine ve ulaşımda bizleri yalnız bırakmayan Erdemli belediyesine teşekkür ediyorum. Geçen sezon Türkiye 9. olarak bıraktığımız mücadeleyi daha üst sıralara taşımayı hedefliyoruz." dedi.

Şampiyon olan Futbol takımının oyucu kadrosu:

Sinan Aykan Özkan, Ali Fikret Genç ,Anıl Sağır, Mehmet Can Yörük, Mert Buğra Serin, Muhammed Emir Yazıcıoğlu, Mehmet Kurt, Hüseyin Tulgar, Durmuşali Ateş, Oğuzhan Gültekin, Fahri Kerem Ay, Nihat Kayar, Umut Şefik, Selim Türkmen, Ozan Eğilmezcan, İlteriş  Boran, Mesut Bayır, Sinan Türkmen,

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

Anne ve oğlunun yaşadığı konteyner ev yandı

27-09-2024 - ERDEMLİ

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

Yılda 1 milyon tondan fazla üretiliyor: Limonun başkentinde hasat başladı

27-09-2024 - ERDEMLİ