EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL KLASİĞİ

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül ve başkan yardımcıları Av. Emin yalman, Serdal Kaya, Rüştü Tartar, Mustafa Akman,Ahmet koç, ve Mehmet Yastı Erdemli ilçe Tarım Müdürlüğüne atanan Veteriner hekim Mesut yıldız' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SPOR - 23-01-2018 20:14

EFSANE BAŞKAN MEHMET MORGÜL KLASİĞİ

Efsane başkan Mehmet Morgül Mersin il laboratuar müdür yardımcısı ilken Erdemli ilçe tarım müdürlüğüne atanan Mesut Yıldız'ın göreve başlaması bizi ve tüm Erdemli insanını memnun etmiştir. Mesut yıldızı öğrencilik yıllarından beri tanırım.  Çok çalışkan tuttuğunu koparan helali haramı bilen bir kişiliğe sahiptir. Geçmiş yıllarda Erdemli çiftçisine veteriner olarak yıllarca hizmet ettiği için Erdemli köylüsü çiftçisi üreticisi kendisini iyi tanır. Erdemlili olması ayrı bir avantaj .Erdemli’mize güzel Hizmetler yapacağına inanıyoruz. Spor camiası olarak her güzel hizmetinde yanında ve destekçisi olacağız   başarılar diliyoruz temennisinde bulundu .

                Erdemli İlçe Tarım müdürlüğüne atanan Mesut Yıldız ise ziyaretten çok memnun olduğunu efsane başkanımız Mehmet Morgül’ü öğrencilik yıllarımdan ve veterinerlik yaptığım dönemlerden tanırım. Kendisi iyi bir dostumuzdur. Her zaman yanımızda olan desteklerini hiç bir zaman bizlerden esirgemeyen bir abi bir Başkanım olarak kendisinden Allah razı olsun diyorum.

                 Ziyaretlerinden çok mutlu oldum eskimeyen dostlar olarak tekrar Erdemli’mizde buluştuk . Erdemli’mize inşallah hepinizin destekleri ile köylümüze çiftçimize üreticimize güzel hizmetler yapacağız diyerek konuşmasını bitirdi. Ziyaret sonunda ilçe tarım müdürlüğüne atanan Mesut yıldıza Erdemli spor kulübü atkısı ve flaması hediye edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR