ENGELLİLER İLE MEDYA, SOHBETTE BULUŞTU

Tarsus Medya Mensupları Derneği tarafından organize edilen toplantıya, engelli bireyler yoğun ilgi gösterdi.

DİĞER - 14-02-2019 14:42

ENGELLİLER İLE MEDYA, SOHBETTE BULUŞTU

“Engelli Hayata Medyanın Bakışı” konulu toplantıya Konuşmacı olarak, İlçe Sağlık Kurulundan Dr. Zehra Özbek, MEDYAD’dan gazeteciler Yakup Boncuk, Ferhat Günaştı katıldı

Toplantıyı Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan yönetirken, ilk konuşmayı Epilepsi hastalığına farkındalık yaratmak için söz alan Dr. Zehra Özbek yaptı.

Slayt desteği ile katılımcılara  epilepsi hastalığı ile ilgili önemli bilgiler sunan Dr. Özbek, sorulara da cevap vererek hastalığa dikkat çekti.

Daha sonra MEDYAD tarafından hazırlanan görüntüler katılımcılara izletilerek Tarsusta ve Türkiyede engelli bireylerin yaşadığı sıkıntıları ortaya koydu.

Kürsüde söz alan Gazeteciler Yakup Boncuk ve Ferhat Günaştı, engelliler ile ilgili oldukça önemli satır başlarını ortaya koydular.

İlçe Sağlık Kurulu Başkanı Füsun Kaleli ve Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer, Medyad’a bu toplantıdan dolayı teşekkür ederken, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Aslan’da medyanın önemine dikkat çeken bir konuşma yaparak Başkan Okan Çalışkan ve MEDYAD yönetimine bu farkındalık çalışmaları için teşekkür etti.

Tarsus Sakatlar Derneği Tarsus Şube başkanı Ali Çelik ve Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz konuşmacılara günün anısına Onur Belgesi ve plaket hediye etti. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER