NEVZAT GÖÇER: GÜÇLÜ BİR DEMOKRASİ GÜÇLÜ BİR BASIN İLE MÜMKÜNDÜR

AK Parti Mersin İl Başkan yardımcısı il başkanı danışmanı iş adamı Nevzat Göçer , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, güçlü bir demokrasinin güçlü bir basın ile mümkün olabileceğine dikkat çekti.

DİĞER - 09-01-2019 19:59

NEVZAT GÖÇER: GÜÇLÜ BİR DEMOKRASİ GÜÇLÜ BİR BASIN İLE MÜMKÜNDÜR

AK Parti Mersin İl Başkan yardımcısı il başkanı danışmanı iş adamı Nevzat Göçer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Demokrasinin hakim olduğu ülkelerde basının çok önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Nevzat Göçer,  , “Güçlü bir demokrasiye sahip olmak istiyorsak eğer, basınımızın da güçlenmesine katkı sağlamamız gerekmektedir. Halkın haber alma hakkının sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarının daha iyi şartlarda görevlerini yetirebilmeleri için toplumsal olarak büyük görevler düşmektedir. Halkın gözü ve kulağı olan basın çalışanlarımızın toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan, bağımsız, tarafsız ve basın meslek ilkelerine uygun bir anlayışla yerine getirmeleri de büyük önem taşımaktadır” dedi.


Basın mensuplarının Türkiye'nin şeffaf, demokratik ve hür bir ülke olarak varlığını sürdürmesinde önemli katkılar sunduğuna da dikkat çeken Nevzat Göçer,  , “Yasama, Yürütme ve Yargı organlarından sonra 4. güç olarak gelen basınımızın her konuda yapıcı, toplumu doğru bilgilendirme amaçlı olarak, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu vesile ile ulusal ve yerel medyamızda çalışan tüm basın emekçilerimizin gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER