Bostan: " Gazetecilik, özveri gerektiren bir yaşam biçimidir "

AK Parti Mersin il Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medyada Başkanı Levent Ali Bostan, 10 Ocak Çalışan Gazetecilerin Günü dolaysıyla kutlama mesajı yayınladı. Bostan,”Kamuoyunun bilgilendirilmesini ve aydınlatılmasını objektif bir şekilde sağlayan ve demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkı sağlayan hiç şüphesiz basındır.”dedi

DİĞER - 08-01-2019 20:57

Bostan:

Toplumun bilgilendirilmesi sürecinde çok önemli görevler üstlenen gazetecilere minnettar olduklarını kaydeden Tanıtım ve Medyada Başkanı Bostan,"Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri de basındır. Kamuoyunun pek çok konuda bilgilendirilmesini ve aydınlatılmasını objektif bir şekilde sağlayan ve demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkı sağlayan hiç şüphesiz basındır. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili öğesi olan basın çalışanlarımızın çok zor şartlar altında önemli bir kamu görevi yürüttüğünün herkes bilincinde olmalıdır.

 

 Gazetecilik meslek olmaktan öte özveri gerektiren bir yaşam biçimidir. Toplumun bilgilendirilmesi sürecinde çok önemli görevler üstlenmiş olan gazetecilere minnettar olduğumuzu herkesin bilmesini isterim. Gazetecilerin sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, daha iyi çalışma ortamına kavuşturulması ortak dileğimizdir. Bu vesileyle başta ilimizde yerel ve ulusal basın temsilcileri olarak görevlerini en iyi şekilde yapanlar olmak üzere tüm basın yayın kuruluşundaki çalışanların '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, görevi başında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER