ALİ KAMIŞ 3 OCAK, MERSİN'İN YENİDEN DOĞUŞUDUR

İYİ Parti Merkez disiplin kurulu üyesi Ali Kamış Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü ve yeni yılı kutladı.

DİĞER - 31-12-2018 16:23

ALİ KAMIŞ 3 OCAK, MERSİN'İN YENİDEN DOĞUŞUDUR
Yİ Parti Merkez disiplin kurulu üyesi Ali Kamış Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü ve yeni yılı kutladı.     
 
                 İYİ Parti Merkez disiplin kurulu üyesi avukat Ali Kamış, “Başta Türk milleti olmak üzere, Mersin halkı için bağımsızlığı ifade eden oldukça önemli ve özel bir gün olan bu tarih, Mersin’in, Fransız işgalinden kurtuluşu, bir başka deyişle Mersin’in yeniden doğuşudur” dedi.

 
“Bizlere Düşen Görev Bu Mirasa Sahip Çıkmak”

 
Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla yayınladığı  mesajında 3 Ocak Mersin’in kurtuluşunun, hem siyasal hem de tarihi bir zafer olduğunu ifade Ali Kamış, "97. yıl önce Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu hem siyasal hem de tarihi bir zaferdir. 
 
Mersin’i düşman işgalinden kurtararak bize bağımsızlığımızı kazandıran, yeniden dirilişe ön ayak olan atalarımıza çok şeyler borçluyuz. Onlar canları ve kanları pahasına bu vatanı savundular ve bizlere güzel bir gelecek kurmak için varlarını yoklarını ortaya koydular. Allah milletimize bir daha böyle günleri ve acıları yaşatmasın, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bizlere düşen atalarımızın miras bıraktığı bu kıymetli toprakları korumak, kollamak ve bu şehre kalıci eserler bırakmaktır.  
 
Bizden sonraki nesle daha iyi, daha güzel bir Mersin bırakmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Mersin’in  Fransız işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünü ve yeni yılı  kutluyoruz. Öncelikle düşmana karşı koyarak bizlere bu cennet vatanı bağışlayan şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle yad ediyorum."
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER