Rabbim Milletimizi Bir Daha Kurtuluş Mücadelesi Vermek Zorunda Bırakmasın.

Erdemli Spor kulübü Efsane Başkanı Mehmet Morgül 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş günü ve Yeni yıl mesajı yayınladı: Mehmet Morgül Mesajında.

DİĞER - 31-12-2018 11:42

Rabbim Milletimizi Bir Daha Kurtuluş Mücadelesi Vermek Zorunda Bırakmasın.

Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun sevinci ile vatan topraklarında yaşayan aziz milletin sarsılmaz iradesi ve inancını bir kez daha gururla yad ediyoruz. 

         Kurtuluş mücadelesi veren kahraman mehmetçiğin ve aziz şehitlerin, bağımsızlık uğrunda canlarını vermeyi dahi göze aldıklarına dikkati çeken Mehmet Morgül, şunları kaydetti: 

         Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü 3 Ocak tarihi benim için özel bir anlam ifade ediyor. Büyük bir cesaretlilik örneği sergileyen ecdadımız dünyanın örnek aldığı müthiş bir mücadele sonucunda güzel Mersin'imizi  ve vatanımızı düşman işgalinden kurtarmış ve bizlere büyük mirası emanet etmişlerdir.

         Milli birlik ve beraberlik ekseninde acılı, sıkıntılı, hüzünlü ve esaret dolu yıllar sona ermiştir. Bağımsızlığımızı il, il bölge, bölge ilan ederken tarih, milletimizin kazandığı büyük zafere şahitlik etmiş, bu başarı ile adeta milletimizin ve dünyanın kaderi değişmiştir.

         Mersinli Hemşerilerimizin yeni yılını ve kurtuluş gününü kutluyorum.  Bu vesileyle şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum." 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER