AK Parti’de Sosyal Projelerde Vizyon Örtüşmesi

Ak Parti Erdemli Belediye Başkan Aday. Adayı İş Adamı - Eğitimci Nezir Arslan Aday Adaylığı Sürecinde Açıkladığı İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi Projesi Cumhurbaşkanının açıkladığı ikinci 100 günlük eylem planın ’da Yer Aldı. Cumhurbaşkanının Vizyonuyla Nezir Arslan'ın Vizyonu Örtüşüyor

SİYASET - 14-12-2018 13:48

AK Parti’de Sosyal Projelerde Vizyon Örtüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci 100 günlük eylem planını açıklamasının ardından Ak Parti Erdemli Belediye Başkan A. Adayı Nezir Arslan Twitter hesabında önemli açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikinci 100 günlük eylem planında 2019 yılının yaşlı yılı ilan edileceğini ve Uluslararası Yaşlılık Şurası'nın düzenleneceğini açıkladı. Cumhurbaşkanın açıklamalarından hemen sonra Nezir Arslan Twitter'da Erdemli halkına önemli mesajlar verdi.

Nezir Arslan Twitter'dan yapmış olduğu açıklamada; "Erdemli için ortaya koyduğumuz gelecek vizyonunda yaşlıların sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı, sıcak bir ortamın oluşturulacağı “Erdemli İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi “projemizi hemşerilerimiz ile 27 Kasım’da paylaşmıştık. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 100 günlük eylem planı ile Erdemli'nin geleceği için ortaya koyduğumuz “Erdemli İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi “projesinin ne kadar doğru bir proje olduğunu bir kez daha görmüş olduk." dedi.

 

27 Kasım Tarihin'de Ak Parti Erdemli Belediye Başkan Aday Adayı Nezir Arslanın Açıklamış Olduğu Proje

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET