GECE ÜÇTE FIRINCILARIN KAPISINI ÇALDI

Ak Parti Erdemli belediye başkan a. Adayı iş insanı genç girişimci Serdal Kaya’nın çalışma temposu her geçen gün yükseliyor. Toplumun her kesimi ile buluşan istişarelerde bulunan Serdal Kaya sıkmadık el selam vermedik insan çalmadık kapı bırakmamakta kararlı.

SİYASET - 15-11-2018 21:16

GECE ÜÇTE FIRINCILARIN KAPISINI ÇALDI

  Evimizde her sabah gelen sofralarımızı süsleyen çocuklarımıza yedirdiğimiz ekmek nasıl ve hangi şartlarda yapılır pek çoğumuz bilmeyiz belki. Gittiğimiz zaman bakkaldan yada fırından ekmek alırız tüketiriz ama hiçbir zaman üretim noktasına gelince aklımıza bile gelmez. Aslında her işin bir ustası üreticisi ve emek vereni vardır. Ekmeğimizi de fırıncılar üretir. Sıcak fırının ve ocağın karşısında sıcaktan bunalan ama işini severek yapan fırıncıları gece üçte Serdal Kaya ziyaret etti.

Pek çok siyasetçinin aklına gelmez  yada hangi saatte ziyaret edileceğini bile hatırlamaz. Ama soframıza sabah erkenden gelen ekmeğimizi fırıncılar saat üç olmadan üretmeye başlar. Bizlerde afiyetle yeriz. Ak Parti Erdemli belediye başkan a.adayı Serdal Kaya fırıncıları herkes sıcak yatağında uyurken ziyaret ederek destek istedi. Gece ücte gelen sürpriz ziyaretçi fırıncıları mutlu etti. Sıcak bir ortamda Serdal Kaya projelerini anlattı ve destek istedi.

Siyasi Partilerde aday adaylığı süreci ilerledikçe Ak Parti aday adayı Serdal Kaya pek çok kesime sürpriz ziyaretlerde bulunabilir. Yorulmadan bıkmadan Erdemli ve Erdemlinin geleceği için çalışan Serdal Kaya bir gün ansızın sizin de kapınızı çalarak misafiriniz olabilir

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET