NEBİ KARAGÖZ YARIŞA KATILDI

2019 yerel seçimlerine aday adayı başvuruları için Ak Partide geri sayım sürerken İş insanı veteriner hekim Nebi Karagöz Ak Parti Erdemli ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunu ailesi ile birlikte yaptı.

SİYASET - 15-11-2018 20:33

NEBİ KARAGÖZ YARIŞA KATILDI

Erdemli Ak Parti’de aday adayı müracaatları devam ediyor. Erdemlinin sevilen iş adamlarından veteriner hekim Nebi Karagöz aday adayı olarak yola çıktı.Nebi Karagöz’ün Müracaatında başvuruyu kabul eden Ak Parti  Erdemli İlçe ilçe sekreteri  Fatih Aktaş ‘’ Nebi Karagöz’ü tebrik ediyoruz. Aday adaylığı münasebetiyle mutluyuz diyemiyorum. İlçe yönetim kurulumuzu uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruz. Partimize yıllarını veren her kademesinde görev alan Belediye başkan adayımızı tebrik ediyorum’’dedi.

Ak Parti Erdemli belediye başkan a.adayı Nebi Karagöz ’’doğup büyüdüğüm  Erdemlimize hizmet etmek ve layık olduğu yere getirmek ve hak ettiği markalaşmış bir kent hüviyeti kazandırmak için bu göreve talibim.

Ak Parti’nin bir neferi olarak kurulduğundan bu yana hemen her kadamesinde görev yaptım. Erdemli sevdalısı bir kardeşiniz olarak Erdemlimizi geleceğe hazırlıyacak güzelleştirecek projelerimizi hazırladık.

Bizim davamız mevkii makam davası değil. Bizim davamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  ana düşüncesi olan millete efendi olmak için değil hizmetkar olmak için varım cünşüncesi ve fikri ile yola çıktım. Erdemlimizin hizmete çok ihtiyacı var.  Biz tecrübe bilgi ve birikimimizi Erdemlimiz için hayata geçireceğimiz projelerimizle halkımızın öncelikle iş ve aş sorununa çara bulmak istiyoruz.

Erdemlili hemşerilerimizin sorunu bizim derdimizdir. İşimizi projelerimizle ve Ak Parti iktidarının verecek olduğu güçle özel sektörün önünü açarak isdihdam sağlayacağız. Erdemlimizi bölgemizin en gözde ilçesi haline getireceğiz. Herşeyden önemlisi Erdemlimizde yaşayan insanlarımızın hiçbir şekilde ötekileştirilmeden biz olabilmesini sağlamak sevginin saygının hoşgörünün hakim olduğu mutlu bir ilçe haline getirmektir.

 Erdemlinin her kesiminin bir şekilde tanıdığı dünden bu güne irtibat kurduğu Nebi Karagöz ikibinli yıllara kadar veteriner hekim olarak Erdemli halkına hizmet etti. Tarım Turizm kenti Erdemlide hemen herkesin ineğine koyununa keçisine danasına bakan tedavi eden aşı yapan Nebi Karagöz evinde bir hayvanı olan herkesin bildiği tanıdığı biri olarak ön plana çıkıyor.

                Nebi Karagöz Erdemlinin Maki ve kayalık alanlarını tarıma kzandırmak ve isdihdam amaçlı harfiyat ve tarla işleme işlerini de yaparak tarım kesimi ile ilgili olan vatandaşlarla da çalıştı. Erdemlide bugün gördüğümüz pek çok tarım arazisi sera ve limon bahçelerinde bu işlerle uğraşan çiftçi kesimi ile de irtibatlı.

Nebi Karagöz bir dönem Erdemlide gençleri kahve köşelerinde zaman öldürmemesi için halı saha işletmeciliği yaparak gençlere sporu sevdirme projelerine katkıda bulundu.

Nebi Karagöz mütahitlik yaparak Erdemlinin gelişmesi ve güzelleşmesi  için projelere  imza attı.Toplumda pek çok yeni ev sahibi olan kişilerin evinde emeği var. Nebi  Karagöz halen tarım  işi ile de uğraşıyor. Baktğımız zaman hemen her kesimle çalışmış olan irtibatlı olan Nebi Karagöz Ak Parti belediye başkan a. Adayı olarak şanslı isimlerden biri.

Nebi Karagöz Mersinde ve Erdemlide pek çok sivil toplum örgütünde görev yaptı. Halen ETSO ve EZO üyesi.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET