SERDAL KAYA ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

Ak Parti Erdemli belediye başkan a.adaylığı için ilk müracaatı yapan Serdal Kaya her kesimi ziyaret ediyor. A. adaylığı müracaatını ilk gün yapan Serdal Kaya a.adaylığı sürecine Siyasi rakiplerinden bir adım önde yola başlamanın avantajını kullanmak istiyor.

SİYASET - 13-11-2018 10:21

SERDAL KAYA ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

Ak Parti Erdemli belediye başkan a. adayı Serdal Kaya Erdemlide sivil toplum kuruluşlarını odaları gazeteleri ziyaret ederek destek istiyor ve Erdemli'nin sorunlarını ve Erdemli için yapılması gerekenleri istişare ediyor.

Serdal Kaya:'' Yıllardır Erdemli ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktayız. İstihdam odaklı olarak iş yerlerimizi organize ediyoruz. Hiç bir zaman insanımızın üzülmesini istemeyiz. Demokrasinin gereği olan 31 Mart 2019 seçimlerinde a. adayıyım.Mücadelemiz Erdemlide yaşayan insanlarımızın mutlu olması ve geleceğe güvenle bakmasıdır.

Serdal Kaya ''Erdemli sevdalısı olarak ve AK Parti’nin değişik kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak ilçeme faydalı hizmetler yapabilmek için bu yola çıktım. Amacımız, Yerel yönetimle merkezi yönetimi bir araya getirip ilçemizin eksikliklerini gidermek.Allahın izni partimizin takdiri ve hemşerilerimizin desteği ile  hep birlikte bunları başaracak güçteyiz.

Serdal Kaya: Erdemli de yaşayan hemşerilerimizin  çoğu bizi çok iyi tanıyor. Kendimi şu şekilde tanıtmak istiyorum.Erdemli de Ak Parti demek Serdal Kaya  demektir. Ak Partinin kurucu üyesiyim. Gençlik kolları başkanlığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, İlçe başkan yardımcılığı yapmış belediye milletvekili seçimleri olmak üzere partisini ve davasını satmamış bir kardeşiniz olarak artık halkımıza Erdemlili hemşerilerimize  belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi düşündüğüm için yola çıkmış bulunuyorum .

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET