MUSTAFA YETKİN A. ADAYI OLDU

Ak Parti Erdemli e. ilçe başkanı Mustafa Yetkin Ak Parti Erdemli belediye başkan a. adayı oldu. Müracaata hayırlı olsun diyen Ak Parti Erdemli ilçe sekreteri Fatih Aktaş: Eski ilçe başkanımız Mustafa Yetkin kardeşimize çıktığı bu bu yolda başarılar diliyorum.

SİYASET - 13-11-2018 10:19

  MUSTAFA YETKİN A. ADAYI OLDU

Mustafa Yetkin:  Ben, AK Partinin 2001 yılında kurulmasından sonra Erdemli ilçe teşkilatında başkan yardımcısı olarak görev aldım. 2014 yerel seçimlerinde ilçe başkanı olarak görev yaptım. Mersinimizin ve Erdemlimizin kazanması için doğru bildiklerimizi her platforlarda dile getirip, vatandaşımızın sorunlarının çözümü  noktasında her zaman halkımızın içinde olduk. Bu vesile ile Erdemlimizin ve  vatandaşımızın sorunlarını  biliyoruz.

Değerli hemşerilerim, saygı değer yol arkadaşlarım,

          Erdemli 1954 yılında köy olmadan kasaba-İlçe olan hayatımızda olmazsa olmazımız olan vatan bildiğimiz ve asla da üzerine ideallerimizin bitmediği gönül coğrafyamızdır. Hepimizin ortak paydasıdır.

          Bu gün Erdemli’miz köy ve beldeleriyle beraber, 72 mahallemizle yaklaşık 140 bin nüfusu olan büyük bir kentimiz. Kurulduğu günden bu yana insanının eriştiği nokta itibarıyla, sosyolojik yapısıyla; yetişmiş insan gücüyle, eğitim seviyesiyle, Erdemlinin geleceğine dair hedeflerinin neler olabileceği bilincine varan büyük feraset sahibi bir topluma sahibiz. Bu milletin, bilgiye en kolay ulaşabileceği bu çağda; büyük hedefleri olması gerektiği Erdemlide yaşayan her bir ferdin bildiği,  şehrimizin eksikliklerini sorguladığı bir dönemden geçiyoruz.

Bu kadar yetişmiş insan gücüyle, toplumun eğitim ve bilgi seviyesiyle, Erdemlinin geleceğine dair planlamanın eksikliğini, gelecek nesiller için yaşanabilir Erdemli için bir hedef konmadığını toplumun büyük bir kısmı görmektedir. Bu toplumun içinden çıkmış bilgi sahibi yetişmiş insanlarımızın yönetime talip olmak hakkıdır ve yönetime de talip olmalıdır.

          Yetişmiş, donanımlı insanımızın yerel yönetimlere talip olmasıyla; feraset sahibi Erdemlinin Erdemli insanlarının teveccühü ile hedeflenen; insanımıza hizmet ve Erdemlimizin doğasının korunduğu, betonlaşmanın az olduğu, çarpık kentleşmenin olmadığı, yeşilin korunduğu, caddelerinin kesintiye uğramadan planlı kentleşmenin olduğu YAŞANABİLİR KENT ERDEMLİ HEDEFİNE birlik beraberlik içerisinde varmamız mümkündür.  Erdemli artık bir kasaba bir ilçe olmaktan ziyade 140 bin nüfuslu büyük bir kenttir.  Bu kentte; planlı kentleşme ile Erdemlimizin bir otogarı olmalı, özellikle kent merkezinin otoparkları olmalı, sokakları temiz, nefes alınabilir hava sirkilasyonu olacak cadde ve sokakları olmalı, yeni planlama ile yaşam alanlarında insanımız toprağa yeşile temas edebilmelidir. 1954 ten bu yana, 64 yılda bu kadar kent betona dönmüşse, gelecek nesillerimiz için, Türkiyenin %60-70 limonunu üreten Erdemlinin gelecek 50 yılında limon bahçelerimizi yeşil doğayı, toprağı nasıl koruyabileceğimizi düşünmemizin zamanı gelmiştir.

          Erdemlimizin turizmini canlandırmak için,  ticaretini geliştirmek için projeler geliştireceğiz. Biz de, aldığımız turizm eğitimi ve  yaklaşık 20 yıllık hukukçu kimliğimizle, edindiğimiz bilgi birikimiyle, 16 yıllık siyasi birikimimizle ve tecrübelerimizle, kazansak da kaybetsek de Erdemlinin her mahallesinde, her köyünde, her sokağında gezen, toplumumuzun içinden çıkan biri olarak,  gelecek nesillerimize Ak belediyecilikle buluşturmak için, YAŞANABİLİR KENT ERDEMLİ İÇİN, Halka hizmeti Hakka hizmet bilen  AK Partiden Erdemli Belediye başkan aday adayı olduk. Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bizim için hayırlı olanı nasip etsin.  Rabbim nasip ederse, Erdemlinin erdemli insanlarına hizmet için var gücümüzle çalışacağız.

                    Birlik beraberlik içerisinde, durmak yok yola devam…

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET