ERDEMLİ AK PARTİDE SÜRPRİZ A.ADAYI MEHMET GÖK

Günlerdir Erdemli Belediye başkan a.adaylığı için nabız yoklayan her kesimden görüş alan eski Tedaş müdürü Mehmet Gök Ak Parti Erdemli belediye başkan aday adayı müracaatını yaptı.

SİYASET - 13-11-2018 10:16

ERDEMLİ AK PARTİDE SÜRPRİZ A.ADAYI  MEHMET GÖK

Eski Tedaş  müdürü Ak Parti Erdemli belediye meclis üyesi Mehmet Gök 2019 yerel seçimlerinde Ak Partiden Erdemli Belediye Başkan Adayı oldu. Ak Parti Erdemli İlçe sekreteri Fatih Aktaş:Değerli büyüğümüz ve meclis üyemiz Mehmet Gök abimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Meclis üyemiz olarak her fırsatta ulaşabildiğimiz bir büyüğümüzdür. Hayırlı olsun.


Mehmet Gök ‘’ bu memlekete 35 yıl hizmet ettim, her mahallesini her sokağını biliyorum. Erdemlimizde nerede hangi hizmet eksiği var biliyoruz. Nereye hangi hizmetlerin yapılacağının proje çalışmasın elimizde mevcut.  Allah kısmet ederde aday olur ve seçilirsem Erdemli’nin çehresini değiştireceğim’’ dedi.

Mehmet Gök:'' Herkesin görüşünü aldığını zengin fakir demeden kapı kapı hemşerilerimizi ziyaret ettik.Bütün bu çalışmalarımızı yaparken gerek hiç bir hemşerimizin hangi siyasi görüşten olduğuna da bakmadık. Erdemli li hemşerilerimizin desteğini alarak yola çıktık. Amacımız Ak Parti bize Adaylık görevi verirse amacımız hemşerilerimize hizmet etmek. Erdemlimizi tarım turizm ve sanayii kenti yaparak dünyaya tanıtmak Erdemlili hemşerilerimizi iş aş itibar sahibi yapmak olacak''.

Mehmet Gök halkın içinden gelen ve her kesimin ihtiyaç duyduğu  noktada taleplerini yerine getirmek gayreti içinde olduğu bilinen bir bürokrat olarak çalıştı. Yıllardır her an kendisine ulaşılabilen telefonu sürekli açık olan Mehmet Gök gelecek vaad eden sevilen bir kişilik olarak dikkat çekiyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET