HALİT ÇORTUL A. ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI

Ak Parti e. ilçe başkanı Halit Çortul Ak Parti Erdemli belediye başkan a. adaylığı müracatını Ak Parti Erdemli ilçe başkanlığına yaparak yarışta bende varım dedi.

SİYASET - 13-11-2018 10:12

HALİT ÇORTUL A. ADAYLIĞI MÜRACAATINI YAPTI

FATİH AKTAŞ: BAŞARILAR DİLİYORUZ

Ak Parti Erdemli ilçe sekreteri Fatih Aktaş: Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. Partimize Erdemlide emeği geçmiş ilçe başkanlığı yapmış. Milletvekili adayı olmuş belediye başkan a.adayı olmuş her zaman mücadelae etmiş Halit Çortul abimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

YILLARDIR BARTİMİZE EMEK VERİYORUZ

Ak Parti Erdemli belediye başkan a. adayı Halit Çortul: Ak Partinin Erdemlide kurucusu bir kardeşiniz olarak yıllarca partimiz adına çalıştık. Erdemli de ilçe başkanlığı yaptım. 2014 yerel seçimlerinde aday adayı oldum. Seçimlerde skm başkanlığı görevi verildi. Çok çalıştık ancak kısmet değilmiş seçimleri kaybettik. Aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Aday olacak arkadaşım yada şahsım  kim olursa olsun hep birlikte gece gündüz demeden çalışacağız.

SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI BİLİYORUZ

2004 yılında partimiz adına belediye seçimlerini kazandık. Erdemli belediyesi o dönemde altın yılını yaşadı. Ak Parti belediyeciliği o dönemde Erdemlide çok başarılı projelere imzasını attı. Erdemlinin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde şahsım yada başka bir arkadaşım  kim aday olursa gece gündüz çalışacağız. Erdemliye Ak Belediyeciliği getireceğiz.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET