ALPASLAN GÜRGENÇ A.ADAYI OLDU

Ak Parti 2014 belediye başkan adayı Alpaslan Gürgenç Ak Parti Erdemli belediye başkan a. adayı başvurusunu yaprak yarışta bende varım demiş oldu.

SİYASET - 13-11-2018 10:09

ALPASLAN GÜRGENÇ A.ADAYI OLDU

Ak Parti siyasetinin Mersin'de sevilen ismi Alpaslan Gürgenç Erdemlide belediye başkan a. adaylığı başvurusunu yaparak Ak Parti adına yarışın en iddialı ismi oldu.

FATİH AKTAŞ: MUTLU OLDUK

Ak Parti Erdemli ilçe sekreteri Fatih : Geçtiğimiz dönem partimizin milletvekili adayı 2014 seçimlerinde belediye başkan adayımız Alpaslan Gürgenç'in aday adaylığı müracaatı yapması bizleri mutlu etti. kendisine başarılar diliyorum.

GEREKİRSE ADAY OLACAK ARKADAŞIMIN ÇANTASINI TAŞIMAYA RAZIYIM           

Alpaslan Gürgenç: '' Ak Parti kurulduğu tarih itibarı ile çıktığımız kutlu yolda Erdemli li hemşerilerimizin yoğun talebi ve isteği doğrultusunda yıllardır yerelde  muhalefette olduğumuz Erdemlide mahalli iktidarı Ak Partimiz adına getirmek için göreve talibim. Partimizin vereceği karar ve sonrasında milletimizin takdiri başımızın üzerindedir. 2014 yerel seçimlerinde aday olduk. Erdemlili hemşerilerimizle birlikte gece gündüz çalıştık. ancak Allahın takdiri seçimleri kaybettik. Erdemlide Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olan arkadaşlarımdan ben haricindeki kim aday olursa olsun Erdemlimizde yerel iktidarı partimiz adına kazandıracak adayın çantasını dahi taşımaya razıyım''.

GÜRGENÇ DAVASINDAN HİÇ KOPMADI

Alpaslan Gürgenç  Ak Parti kurulduğu günden bu yana her seçim sürecinde sahada teşkilatlarla birlikte yer alan kişi olarak biliniyor . 16 yıllık Ak Parti döneminde Milletvekili aday adayı olan .; aday olan Belediye başkan aday adayı olan her kesimin desteklediği güçlü bir isim. Ak Partiye artı puan kazandırmak için sahada her seçim döneminde  mücadele ettiği de biliniyor. Bazı seçimlerde aday adayı olmadı ancak yine sahada çalışmaların tamamına katıldı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET