DETAY KONSEPT MOBİLYA DUALARLA AÇILDI

Erdemli'de güvenilir genç girişimci iş adamı Orman Mühendisi Efrayim Coşkun mobilya ve dayanıklı tüketim malları branşında da krize ve diğer iş adamlarının küçülmeye gitmesine inat iş yerinin açılışını miting havasında yaptı. Efrayim Coşkun siyaset ve ticarette güvenilir olması halkın açılışa yoğun ilgi göstermesine vesile oldu.

EKONOMİ - 28-10-2018 22:41

DETAY KONSEPT  MOBİLYA DUALARLA AÇILDI

DETAY KONSEPT  MOBİLYA AÇILIŞINA SİYASİLERDEN VE ERDEMLİ PROTOKOLÜNDEN YOĞUN KATILIM

                Açılışa Erdemli kaymakamı Avni Kula Erdemli devlet hastanesi başhekimi Dr.Ermen Ermen Eker Ak Parti eski il başkanı İsmail Taşpınar  Erdemli Müftü vekili siyasi partilerin ilçe başkanları ve siyasetçilerin yanı sıra halk da geniş katılım sağladı. Açılış alanı adeta çiçek bahçesine dönüştü. Açılışta  Erdemli koyuncu camii imamı Ahmet Emin Bilgen Kuranı Kerim okudu. Erdemli müftü vekili Şeref Cindoruk dua etti.

MUHTEŞEM DETAY KONSEPT  MOBİLYA AÇILIŞınA MUHTEŞEM SÜRPRİZLER

Dualarla Başlayan programda hediye zarfları ve % 10 açılışa özel ekstra indirim sürprizi yaşandı. Misafirlerde Heyecan yaratan hediye zarfları ve ekstra indirim krizde bunalan herkesten yüzünde tebessüme neden oldu. Halkın içinden olan ve her kesimin sevdiği İş adamı Efrayim Coşkun'a yakışan bir jest olarak zihinlerdeki yerini aldı.

EFRAYİM COŞKUN: '' ÜRETİME VE YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ''

                Açılış konuşmasını yapan İş adamı Efrayim Coşkun '' Bugün burada bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize ilçe kaymakamımıza siyasi partilerin temsilcilerine bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ülke olarak üretmek zorundayız. Üretmediğimiz ve istihdam alanları açmadığımız zaman insanlarımız zor durumda kalır. İnsanımıza istihdam alanı açmak için bugün açılışımızı yapmak için burada bulunuyoruz. Biz paramızı kriz var diye bankada tutmadık. Her gecen gün istihdam ve üretim için kullanıyoruz. Biz safımızı devletimiz ve milletimizin tarafında seçiyoruz. Akuyu nükleer santralinde de çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizin ilk nükleer santralinde çalışıyor olmak bizim için gurur duyacağımız bir konu. Davetimize icabet eden bütün misafirlerimize yeniden teşekkür ediyorum. Erdemlimiz için yatırım yapmaya  üretmeye istihdam alanları açmaya devam edeceğiz''.

KAYMAKAM AVNİ KULA : YATIRIM VE İSTİHDAM SAĞLAYAN HERKESİN YANINDAYIZ

Erdemli Kaymakamı Avni Kula  konuşmasında: '' Erdemlimize yatırım yapan istihdam alanları açan üretime destek olan herkese teşekkür ediyorum.  Üretime ülke ekonomisine katkı yapmaya davet ediyorum yatırımcı iş insanlarımızı. Bütün katılımcılara hoş geldiniz diyorum. Mağazamız Erdemlimize hayırlı olsun''.

Açılış besmele tekbirler ve kordale kesilerek tamamlandı. Açılışa gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.

               

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de ejder meyvesinin hasadı başladı

Mersin’de ejder meyvesinin hasadı başladı

18-07-2023 - EKONOMİ

Akkuyu Nükleer Güç Santrali ’nükleer tesis’ statüsünde

Akkuyu Nükleer Güç Santrali ’nükleer tesis’ statüsünde

27-04-2023 - EKONOMİ