EFSANE BAŞKAN MORGÜL GÜREŞ TAKIMI İLE SAHNEDE

Erdemli Spor Kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül Ata Sporumuz Güreş takımımız 50 kişilik pehlivan takımı İle çalışmalara başladı

SPOR - 08-10-2018 19:33

EFSANE BAŞKAN MORGÜL GÜREŞ TAKIMI İLE SAHNEDE

Efsane başkan Mehmet Morgül Erdemli spor bünyesinde yeni kurulan güreş takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Efsane başkan Morgül şu şekilde konuştu: Yeni sezonda ata sporumuz güreş branşında iddialıyız. Hedefimiz Erdemlimizin milli pehlivanları ile güreş sporunun tecrübeli kaptanları hocalımızla ilklere imza atmaya devam ediyoruz.

                Ata sporumuz olan Güreş sporunun tecrübeli kaptanları hocalarımız Mustafa Ünal Burhan Ercan Bilal Tekerlek öncülüğünde yarışmalara hazırlayacağız. Pehlivanlarımızı Türklük gurur ve şuuru içerisinde yetiştirmek  ve rakiplerimizi tuşa getirmek için hazırlamaktır.

                Efsane başkan Mehmet Morgül :Ata Sporumuz olan güreş bizim için vazgeçilmez bir spordur. Hiç bir fedakarlıktan yönetim kurulumuz olarak kaçınmıyoruz. Ne gerekiyorsa güreşçilerimize feda olsun. Tecrübeli güreş antrenörlerimize güveniyoruz.

                Genç ve yetenek sporcularımıza güzel ve rahat çalışma ortamlarını hazırlıyoruz. Efsane Başkan Morgül sözlerine şöyle devam etti. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen İlçe kaymakamımız Avni Kula'ya Gençlik spor ilçe müdürümüz Adem Kılıç'a ve personellerine teşekkür ediyorum.

                Güreş takımımız yeni sezonda Erdemlimizi en iyi şekilde temsil edecektir. çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

               

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR