EFSANE BAŞKAN MORGÜL'DEN DAN EFSANE TRANSFER

Erdemli'de Amatör spor kulüpler i efsane başkan Mehmet Morgül'ün müsabakalar başlamasından hemen önce yaptığı gece yarısı operasyonu transferi ile gündeme bomba gibi düştü.Kırgızistan'ın futbolda genç yeteneği Erbol Abaı resmen Erdemli sporda.

SPOR - 28-09-2018 20:48

EFSANE BAŞKAN MORGÜL'DEN DAN EFSANE TRANSFER

Erdemli  spor efsane başkanı Mehmet Morgül otuz üç yıllık tecrübesini konuşturarak  bütün amatör kulüplerin peşinden koştuğu Kırgızistan Genç  Milli takım Orta saha oyuncusu 1997 doğumlu  Erbol  Abaı'yi bir gece on iki de gizli bir görüşme ile Sarı Yeşil renklere bir yıllığına bağladı. Spor kamuoyu bu transfere şapka çıkarttı.

                Efsane başkan Mehmet Morgül : '' “2018-2019 sezonunu  açıyoruz. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genç bir ekiple yeni sezona başlıyoruz. Grubumuzda mücadele eden bütün kulüpler yeni sezon için geçen sezona göre daha güçlendiler. Biz de teknik ekibimizin vermiş olduğu rapor doğrultusunda kadromuzu oluşturduk.

                 Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.  Ata yurdumuzdan ana yurdumuza transfer gerçekleştirdik. Ne mutlu Türküm diyene '' dedi.

Efsane başkan Mehmet Morgül :  Horozla yoldaş olanların menzili çöplüğe kadardır dedi.          

                Efsane başkan Mehmet Morgül'ün yaptığı bomba transferde Erdemli İdman Yurdu kulübü başkanı Murat Erden efsane başkan Mehmet Morgül   bir araya geldi. Erdemli'de yılın transferi gerçekleşti. Efsane başkan Mehmet Morgül Transferde emeği geçen herkese teşekkür etti.

               

         Erdemli sporun flaş transferi Erbol Abaı :Türkiye'de ve Erdemli  sporda olmaktan mutluyum gururluyum. Efsane başkanım Mehmet Morgül'ü tanımak da çok güzel. Ben kendimi memleketimde gibi hissediyorum.Türk Toplumu dünyanın en büyük ailesidir. Ayrımız gayrımız yoktur dedi.

                Erdemli spor Teknik Direktörü Vehbi Özdemir ''Erdemlimizin bu zamana kadar en büyük transferini Amatörün Cavcavı Efsane başkanımız Mehmet Morgül'le gerçekleştirdik.

Vehbi Özdemir  Erdemli spora  yakışır, hedefe giden bir kadro oluşturduklarını kaydetti. Soydaşımız olan Erbol Abaı transferi  gurubumuzda dengeleri değiştirmiştir. Başkanıma Teşekkür ediyorum.  Vehbi Özdemir  “Takımın olarak   başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalarımıza efsane başkan Mehmet Morgül ve yönetimimizin desteği ile gece gündüz çalışıyoruz.  . Çok çalışarak  hedefimize  ulaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

               

               

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR