AZİZ BİRİCİK CHP'DEN A. ADAYI

Mersin'in sevilen simalarından işadamı Mersin minibüsçüler odası başkanı Aziz Biricik CHP Akdeniz Belediye başkan a.adayı oluyor.

SİYASET - 25-09-2018 09:52

AZİZ BİRİCİK CHP'DEN A. ADAYI

Yıllardır kendi meslek örgütünü başarılı bir biçimde yürüten ve her dönem başkanlığı açık fark yaparak alan Aziz Biricik’in CHP’den Akdeniz adaylığı tüm dengeleri alt-üst etmiş durumda.

CHP Akdeniz Belediye başkan a.adayı Biricik şunları söyledi:”Evet partimi CHP’den Akdeniz Aday Adayıyım…Hem meslektaşlarım hem de Akdeniz sakinlerinin talebi üzerine aday adayı oluyorum. Partimiz beni aday gösterirse kesinlikle seçimi alacağım. Tabanda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

  Aziz Biricik Mersin Bizim toplumsal yapı olarak en zengin kentimiz. Mersine hizmet etmek Mersin halkını layık olduğu yere taşımak ancak topluma eşit adaletli hizmet etmek için yola çıkıyoruz.

Aziz Biricikle  Düşüncelerim  ve fikirlerim siyasete beklentimiz yok. Bizi   diğer siyaset yapan kişilerden ayıran nokta budur. Bende bu durumu göz önüne alarak siyasetin daha çok içinde yer almaya karar verdim.

                Aziz Biricik bin yüz üyesi olan hemen her gün yolculuk yaptığımız  Mersin minibüsçüler odası başkanı.Beşbin üyesi olan  Mersin esnaf kredi kooperatifi başkanı vekili.Mersinde ikiyüz ellibin esnafın kayıtlı  olduğu seksen bir odası olan Mersin esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinin disiplin kurulu başkanı.Yirmi iki yıldır sivil toplum kuruluşlarında değişik kademelerde görev yapıyor. halen Mersin minibüsçüler odası başkanı.

                Aziz Biricik 1958 Diyarbakır doğumlu. 3 çocuk babası ve lise mezunu, gece gündüz Mersin için  çalışmaya devam ederken halen esnaflık yapıyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET