HAMİT TUNA, TARSUS’TA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, teşkilatlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine Tarsus’ta devam etti.

SİYASET - 23-09-2018 20:55

HAMİT TUNA, TARSUS’TA

Ziyaretinde; Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Teşkilat Yöneticileri, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna; “Bugün bize bu coşkuyu yaşatan tüm teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tuna; MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği istişare ziyaretlerinin ilkini MHP Tarsus İlçe Teşkilatına yaptı. İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Tuna, adaylığı ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Seçim sürecinde teşkilatlara önemli görevler düştüğünü belirten Başkan Hamit Tuna; “Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey bize önemli ve büyük bir görev yüklediler. Bu yükü inşallah hep birlikte el ele vererek, paylaşacağız. Hedefimiz geçen dönemde de olduğu Mersinimizde Büyükşehir Belediyemizi ve 13 ilçemizi almaktır. Kent merkezimizde ve her gittiğimiz ilçemizde büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanıyoruz. Siyasi kimliğimiz bellidir. Ancak hizmet söz konusu olduğunda siyasi amaç gütmeden her zaman vatandaşlarımızın yanında yer aldık ve hizmetin en iyisini yapmaya çalıştık. Çünkü biz herkesin Belediye Başkanıyız. Önümüzde 6 ay gibi bir süreç var. Bu süreci iyi değerlendireceğiz. Mersinimizi hak ettiği yere getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah vereceğiniz destekle bu göreve talibiz ve Allah’ın izniyle seçimi kazanacağız” dedi.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar hep aidiyet duygusuna önem veren bir anlayışla çalıştıklarının altını çizen Başkan Tuna; “Toroslar İlçesi Türkiye’nin birçok yerinden gelmiş olan insanların yaşam yeri olarak seçtiği bir merkezdir. Orada yaptığımız sosyal çalışmalarla bir aidiyet duygusu oluşturduk. Bizi biz yapan değerleri her zaman ön planda tuttuk. Birlikte sevinen, birlikte üzülen bir toplum oluşturduğumuza inanıyoruz. Biz dedik ki 300 bin kişilik koskocaman bir Toroslar ailesiyiz. İnşallah bundan sonra da halkımızın desteğiyle Allah nasip ederse Mersin’de seçimi kazanarak, 1 milyon 750 bin kişilik bir aileyiz diyeceğiz” dedi.

Başkan Tuna daha sonra Tarsus Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan ve yönetimiyle görüşerek, fikir alışverişinde bulunan Başkan Tuna, gençlerin desteğinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekti.

Tarsus temasları sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tuna, Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezinin’ açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Tarsus Belediyesi’ne de ziyarette bulunan MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, burada Belediye Başkanı Şevket Can ve Belediye personeliyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Tuna, Tarsus’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerinin devamını Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Tarsus Şubesi ile Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Tarsus Şubesine yaptı. TÜRKAV Tarsus Şube Başkanı  Abdullah Seki ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Türk-Eğitim Sen Tarsus Şube Başkanı  Yaşar Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Başkan Tuna, ziyaretlerinde öne çıkan birlik ve beraberlikten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

          Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Teşkilat Başkanları, Yöneticileri, partililer ve vatandaşlar da Tarsus’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının hayırlı olmasını dilediler ve; “Bize düşen görev Hamit Tuna Başkanımızla el ele, gönül gönüle vererek, 31 Mart akşamına kadar gündüz yorulmadan, gece uyumadan var gücümüzle çalışarak, MHP’nin bayrağı olan üç hilali hem Tarsus’ta hem Büyükşehirde hem de diğer ilçelerimizde dalgalandırmaktır” dediler.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de Başkan Hamit Tuna’ya, Büyükşehir adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak; “2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP olarak Tarsus’tan Anamur’a kadar bütün ilçelerde iddialıyız ve seçimi alacak güç ve kudrete sahibiz. Bununla beraber taş binaya dikilen üç hilalli sancak orada yine dalgalanmaya devam edecektir” dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET