AZİZ BİRİCİK ''AKDENİZ'İ EL BİRLİĞİ İLE AYAĞA KALDIRMALIYIZ''

Hemen her gün sokakta adını duyduğumuz Mersin minibüsçüler odası başkanı Aziz Biricik le sohbet ettim. görev aldığı stk lara bakınca insan yaşamının tam merkezinde bir kişi.

SİYASET - 12-09-2018 23:20

AZİZ BİRİCİK ''AKDENİZ'İ EL BİRLİĞİ İLE AYAĞA KALDIRMALIYIZ''

Benim izlenimin  Aziz Biricik tam ir Mersin ve Ak deniz aşığı. dört dörtlük bir halk adamı. Her kesime Mersinde hitap edecek biri. Bu sebeple özellikle Akdenizin kırsal mahallelerinde adı çokça telaffuz edilmekte. CHP seçmen tabanında Akdeniz belediye başkanı  a.adayı olacağı beklentisi yüksek.

                Aziz Birecik sohbet ederken Akdeniz de unutulmuş kaderine terk edilmiş insanlara sahip çıkmak belediyenin o bölgelerde hizmette öncelik vermesi gerektiğini söylüyor. Özellikle Çay Çilek Hal Gündoğdu Güneş Karaduvar kazanlı bölgelerinde sosyal çalışmalar yaparak hem hizmet hem de toplumsal bağları güçlendirerek toplumsal barışın hizmet adaletinin sağlanması düşüncesinde..

                Aziz Biricik Mersin Bizim toplumsal yapı olarak en zengin kentimiz. Mersine hizmet etmek Mersin halkını layık olduğu yere taşımak ancak topluma eşit adaletli hizmet etmekle olur düşüncesinde.

Aziz Biricikle Bu konuları konuşunca Akdeniz ilçesinde isminden çok bahsedilmesinin sebebini bulmuş oldum. Düşünceleri ve fikirleri siyasete beklentisiz bakışı Aziz Biricik i diğer siyaset yapan kişilerden ayırıyor. Bende bu durumu görünce düşüncem Aziz biricik artık çok daha fazla siyasetin içinde olmalı.

                Aziz Biricik bin yüz üyesi olan hemen her gün yolculuk yaptığımız  Mersin minibüsçüler odası başkanı.Beşbin üyesi olan  Mersin esnaf kredi kooperatifi başkanı vekili.Mersinde ikiyüz ellibin esnafın kayıtlı  olduğu seksen bir odası olan Mersin esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinin disiplin kurulu başkanı.Yirmi iki yıldır sivil toplum kuruluşlarında değişik kademelerde görev yapıyor. halen Mersin minibüsçüler odası başkanı.

                Aziz Biricik 1958 Diyarbakır doğumlu. 3 çocuk babası ve lise mezunu, gece gündüz Mersin için  çalışmaya devam ederken halen esnaflık yapıyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET