ERDEMLİ SPORDAN GELENEKSEL ZİYARETLER

Erdemli spor kulübü başkanı Mehmet Morgül ve başkan yardımcıları Halit Çortul Av Emin Yalman, Halit Şaşmaz,Ömer Tuncel ; Erdemli Başsavcılığına Atanan spor Sever Başsavcı Durmuş Ali Karakocayı makamında ziyaret etti.

SPOR - 05-09-2018 22:32

ERDEMLİ SPORDAN GELENEKSEL ZİYARETLER

Erdemli spor kulübü başkanı  ve yönetim kurulu üyeleri Erdemli cumhuriyet başsavcısına Hoş geldiniz ve Hayırlı olsun dikeklerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler.  Erdemli spor kulübünün 33. ve 42 numaralı formasını ; flamasını armağan ederek başarı dileyip Erdemli spor kulübünün maçlarına beklediklerini ve destek istediklerini belirttiler.

                Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Erdemli cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca Amatör sporun sıkıntılarını çok iyi bildiğini , görev yaptığı yerler dede spor kulüplerimizle yakinen ilgilendik destek verdik. Erdemli güzel bir ilçemiz buraya atandık, Haliyle Erdemlide yaşayıp havasını teneffüs ediyorsak Erdemli spor kulübümüze desteğimizi vereceğiz. Maçlarına gideceğim, hiç bir şey yapamasak bile Erdemli spor taraftarı olarak yönetim ve sporcularımıza destek olacağız dedi. Bizde basın olarak başsavcımıza yeni görevinde başarılar dileriz

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR