ERDEMLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Mezitli Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesine Müdür olarak atanan Ömer OKUR, Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü Ahmet ATEŞ e devretti.

DİĞER - 11-08-2018 08:29

ERDEMLİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Ömer OKUR  yaptığı açıklamada 2010 yılından bu tarihe kadar  Erdemlimizin  Merkez  ve  mahallelerinde  çok çeşitli kurslar açtık.  Hayat boyu öğrenme prensibi ile beşikten mezara kadar eğitim ilkesine göre hareket ederek,  Halka hizmet  Hakka  hizmettir diyerek  sosyal hayatı güçlendirme , aile ve ülke ekonomisine katkının yanı sıra iyi insan, iyi vatandaş ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini sağlamak için  vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre herkese hiçbir yaş sınırlaması olmaksızın; mesleki, teknik, sosyal , kültürel  ve okuma yazma kursları açtık.

            Okuma – Yazma bilmeyen Ayşe nineye askerdeki torununa mektup yazmayı, tüm çabama rağmen ortaokulu liseyi zamanında okuyamadım diyen Mehmet beyi Açık Lise öğrencisi ,  ilkokul diplomam yok diyen Fatma hanımı seviye tespit sınavı ile 2. Kademe okuma yazma belgesi vererek ehliyet almasını ,  evleneceğim ama çeyizim yok diyen Ebru kızımıza çeyizini hazırlamayı, işsiz olan gençlerimizi meslek edindirme kurslarımızla çeşitli meslekler sahibi yaptık. Genç yaştaki oğlunu kaybeden Satı teyzemize ve kanser illetine tutulan Elif hanıma terapi merkezi , emekliler ,ev hanımları ve huzurevindeki yaşlılarımız için hobi merkezi çocuklarımıza spor, müzik ve resim kurslarımız ile yeteneğini keşfetme  merkezi Sodes , Ulusal Ajans vb projelerle her türlü proje merkezi olduk. Kısaca okumanın ve öğrenmenin yaşı yoktur ,  hangi alan ve dalda olursa olsun belgesiz kimse kalmasın ve  HER ZAMAN HER YERDE HERKES İÇİN HALK EĞİTİMİ ve “İçinizdeki Yeteneği Keşfedin”  , MUTLAKA SİZİN DE KATILABİLECEĞİNİZ BİR KURSUMUZ VARDIR .   diyerek   Erdemli’yi kurs merkezi haline getirdik. Halkımızın kişisel, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak, meslek edindirme, meslek gelişimini sağlamak, el becerilerini geliştirmek ve boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme alışkanlığı kazandırmaya yönelik olarak her türlü kurslar açarak sertifika  sahibi yaptık.

 

             Çalıştığım süre içinde  desteklerini esirgemeyen başta  İlçe Kaymakamımız Sayın Avni KULA bey olmak üzere  belediye başkanımıza  ve tüm daire  Müdürlerimize , siyasi partilerimizin İlçe başkanları , Kadın ve Gençlik  Kolları   başkanları ile ynetim kurulu üyelerine , okul müdürü ve müdür yardımcısı arkadaşlara , sivil toplum kuruluşları başkanları ve çalışanlarına , mahalle muhtarlarına , basınımızın değerli temsilcilerine,  müdür yardımcılarıma , tüm Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına,   kurslarımızda görev yapan  öğretmen usta öğreticilere  ve kursiyerlerimize,teşekkür ederim  dedi. Yeni atanan Ahmet ATEŞ beye  görevinde üstün başarılar dilerim.  diyerek sözlerini tamamladı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

Depremzede çocuklar için ’Uçurtma Şenliği’ düzenlendi

10-04-2023 - DİĞER

Değişim Başladı

Değişim Başladı

05-12-2021 - DİĞER