ERDEMLİ OTO GALERİCİLER DERNEĞİ KURULDU

galericiliği yapan Erdemli'deki esnaflar bir ilke imza atarak kendilerini temsil edecek haklarını koruyacak dernek oluşumunu oluşturarak kurumsal bir kimliğe dönüştürdü.

YEREL - 17-07-2018 08:32

ERDEMLİ OTO GALERİCİLER DERNEĞİ KURULDU

 Ayaküstü galericilik yapanlara müsaade etmeyecekler. Vatandaşın mağdur edilmesine müsaade etmeyecekler.  Erdemli'de yaklaşık 80 kişinin galericilik yaptığı Galericiler dernek kurarak bir çatı altında toplandı.
            Erdemli Ticaret ve Sanayi Odasında Kurucu Başkan Mahmut CIRIK'ın organizesiyle toplanan Galericiler ''bu kadar çok Galerinin olduğu Erdemli'de böylesine bir derneğin şimdiye kadar kurulmaması çok büyük bir şanssızlık.

            Kurucu başkan Mahmut Cırık  Bu işe öncülük eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz İnşallah güzel bir birliktelik olur. Bizim asıl amacımız oto galericilik mesleğini vergisini sigortasını ödeyen devlete karşı yükümlülüklerini yerine getirenle getirmeyeni bir birinden ayırmak istiyoruz.Allahın izniyle galericilik mesleği yapanlarla yapmayanlar ayırt edilir. Geç kalınmış olsa da attığımız bu adım oto galerici mesleğini yapan esnaf arkadaşlarımıza ve Erdemlimize hayırlı olsun.
Erdemli Galericiler Derneği Geçici yönetim kurulu üyeleri;
Mahmut CIRIK (Başkan)
İbrahim CANSIZ (Üye)
Cafer Tayyar KARİP (Üye)
Muzaffer BADAS (Üye)
Ramazan BOZKAYA (Üye)
Veli DEMİRBAŞ (Üye)
Cafer GÜL (Üye)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Korkunç kaza

Korkunç kaza

06-04-2023 - YEREL

 Eşini öldürüp oğlunu bıçaklayan sanık, 'Çocuklarım annesiz kaldı' dedi

Eşini öldürüp oğlunu bıçaklayan sanık, 'Çocuklarım annesiz kaldı' dedi

11-03-2022 - YEREL