14.GELENEKSEL KAYMAKAMLIK KUPASI YAYLA TURNUVASI 20 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Erdemli Kaymakamlığı Tarafından bu Yıl 14.sü düzenlenen Yayla Turnuvası,15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Anısına 20 Temmuzda Güzeloluk Mahallesinde Cuma günü saat 15:00 de başlıyor.

YEREL - 16-07-2018 13:21

14.GELENEKSEL KAYMAKAMLIK KUPASI YAYLA TURNUVASI 20 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Turnuva Komite üyeleri Adem Kılıç başkan   Mehmet Morgül 2. Başkan  Abdullah Kurt üye Abidin Arslan Kamil Boran Fatih Dere  Ömer Tuncel

                28 Köy Temsilcisi ve muhtarların katılımı ile İlçe Spor Müdürlüğünde yapılan toplantıda söz alan İlçe Kaymakamı Avni Kula takımlara başarılar dileyerek,Şehitlerimizin anısına düzenlenen bu Turnuvanın 15 Temmuz ruhuna uygun olarak Centilmence geçmesini bekliyorum dedi.Turnuvanın amacını sabote etmek isteyen kişilere,hem köylülerin hem de muhtarların izin vermemesini isteyerek tüm takımlara başarılar dilerim dedi.

                İlçe Spor Müdürü  ve  Turnuva Tertip Komitesi başkanı Adem Kılıç ise Turnuvaya bu yıl 28 takımın katılacağını söyleyerek bu bir rekordur dedi.Kılıç,bu yıl 14.sünü düzenlediğimiz Turnuvamız  Türkiye’de yayla köyleri arasında yapılan en eski Turnuva özelliğini korumaktadır.Turnuvamızın başladığı gibi dostluk ve kardeşlik ruhuna uygun bir şekilde bitmesini arzulamaktayız.Turnuva Tüzüğüne uymayan Centilmenlik dışı Tavırlar sergileyen kişi ve takımlara hiçbir şekilde müsamahamız olmayacaktır.Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim dedi.

                Erdemlispor  Başkanı ve Turnuva Tertip Komitesi üyesi Mehmet Morgül  ise şunları söyledi.

Turnuvamızın amacı Mahalleler arasında dostluk ve kardeşliğin gelişmesi,yeni dostlukların oluşmasına katkı  sağlamaktır.Yazın köylerimizde boş vakit geçiren başta Gençlerimiz olmak üzere insanlarımızın spora yönelmesi Turnuvamızın bir diğer amacıdır.Bu Turnuvalarda yeteneği olan Gençlerimizde yeteneklerini  ortaya koyma fırsatı bulmaktadır.Bu Gençlerimizi keşfedip iyi takımlarda boy göstermelerini sağlamakta bizim önceliğimizdir.Turnuvaya katılan takımlara başarılar dilerken kazananın Centilmenlik ve Kardeşlik olmasını diliyorum dedi.

                Turnuva Tertip Komitesi  üyeleri  ve 28 Takımın Temsilcilerinin hazır Bulunduğu Toplantı Fikstür Çekimi ve Grupların belirlenmesi ile son buldu.

20 Temmuzda Güzeloluk mahallesinde yapılacak açılış maçı ile başlayacak Turnuva 28 takımın katılımı ile yapılacak olup 7 şer takımlı 4 gruptan oluşacak ve yaklaşık 50 gün sürecek.Turnuva Güzeloluk ve Veyselli sahalarında yapılacaktır.Kayacı Spor Kompleksinin Turnuvanın sonlarına doğru yetişmesi halinde Eleme maçları Kayacıda yapılacaktır.

                A gurubu: Ayaş Elbeyli Sarıkaya Güzeloluk Koramşalı Pınarbaşı  Karakeşli

                B gurubu : Alibeyli Güneyli Dağlı Fakılı Çamlı Sorgun Çiriş

                C gurubu Esenpınar Kızılen Aslanlı Yağda  Kayacı Veyselli Harfilli

                D gurubu Batısandal Yeniyurt Kumkuyu Tapureli Elvanlı Küstülü

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Korkunç kaza

Korkunç kaza

06-04-2023 - YEREL

 Eşini öldürüp oğlunu bıçaklayan sanık, 'Çocuklarım annesiz kaldı' dedi

Eşini öldürüp oğlunu bıçaklayan sanık, 'Çocuklarım annesiz kaldı' dedi

11-03-2022 - YEREL