EFSANE BAŞKAN MORGÜL'E AHDE VEFA ZİYARETİ

Mehmet Morgül Erdemli spor kulübünün eski sporcusu Enerji Bakanlığı Akdeniz bölge denetçisi Doğan Uzun kendisinde büyük emeği olan Efsane Başkan Mehmet Morgül’ü kulüp başkanlığında ziyaret ederek bir vefa örneği sergiledi.

SPOR - 16-07-2018 13:19

EFSANE BAŞKAN MORGÜL'E AHDE VEFA ZİYARETİ

Doğan Uzun  20 sene önce Erdemli spor kulübünde amatör futbol oynadım. O zamanda Mehmet Morgül başkandı sağolsun başkanım ın bizlerde utulmayacak büyük emekleri vardır. Bizlerin yetişmesinde onun ağabeyliğini hiç bir zaman unutmadım. O gerçekten bir efsanedir. Ziyaret ettim eski günleri yaad ettik. Kendisi çok memnun oldu bende bundan böyle başkanımı sık sık ziyaret edeceğim. Çok mutluyum diyerek mutluluğunu belirtti.

                Efsane başkan Mehmet Morgül ziyaretten çok mutlu olduğunu belirterek Doğan yıllar öncede çok başarılı tuttuğunu koparan bir genç sporcu ve Erdemli sevdalısı idi. Şimdi sorumluluk almış bir idareci olarak doğup büyüdüğü topraklara ve bu toprağın insanlarına hizmet edip insanlarımızı karanlıktan kurtarıp aydınlık bir ortamda hayat mücadele si vermelerine yardımcı oluyor. Ne mutlu bizlere böyle gençler yetiştirmişiz.

                Kendisine kendi top oynadığı Erdemli spor kulübünün 33. Nolu formasını hediye ediyorum. Kendisini bu önemli görevinden dolayı kutluyorum çok mutlu oldum. Bundan böyle bizlerde eski sporcumuza başarılı olması için her türlü desteği vereceğiz çok mutlu oldum kulübümüzü ve beni anlamlı ziyaretinden dolayı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR