BAŞKAN MORGÜL GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül yaz spor okullarının çalışmalara başlaması dolayısı ile Erdemli spor kulübü kuaförü Berberi Hüseyin Eseri işyerinde ziyaret etti.

SPOR - 09-07-2018 21:43

BAŞKAN MORGÜL GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

 Erdemli spor kulübüne ve amatör spora yapmış olduğu katkıların anısına kulübün 33 numaralı formasını hediye etti. Başkan Morgül yaptığı açıklamada kuaför Hüseyin Eser Kardeşim on yıldır futbol Okulunda Eğitim gören ihtiyaç lı öğrencilerimizin saçlarını ücretsiz traş yaparak amatör spora katkı sunmaktadır. Kendisine teşekkür ederek bu şanlı formayı hediye ediyorum  diyen Başkan Morgül diğer esnaf kardeşlerimizde amatör spora ve sporcularımıza destek olmaya davet ediyorum dedi.

                Erdemli spor kulübü Berberi Hüseyin Eser de yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çok duygulandım. Böyle anlamlı önemli bir ziyarette Başkanımız Mehmet Morgül'den aldığım bu hediye 33 nolu Erdemli spor forması beni duygulandırdı başkanımızın bu jestine teşekür ediyorum. Karınca kaderince bu genç sporcularımıza bir katkı suna bildiysek ne mutlu bizlere diyerek memnuniyetini dile getiren kuaför Hüseyin Eser bundan böyle de sporcularımızı ücretsiz traş etmeye Erdemli spora destek olmaya devam edeceğim. Bu gençler bizlerin geleceği onlara başarılar diliyorum.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR