ERDEMLİ SPOR EFSANESİ DEVAM EDİYOR

Erdemli spor kulübü 200 sporcusu ile Yaz Spor okulunu açtı. Erdemli spor geçmişten geleceğe spora ve gençlerimize yatırım yapmaya ara vermeden devam ediyor.

SPOR - 09-07-2018 09:34

ERDEMLİ SPOR EFSANESİ DEVAM EDİYOR

Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül hedefimiz bu yaz 500 sporcu geleceğin yıldızlarını buradan yetiştireceğiz.   Durmak yok yola devam..

                BİZ YATIRIMIZI GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZE YAPIYORUZ             

Efsane başkan Mehmet Morgül yaz spor okulumuzda hedefimiz Dünya Cenneti Erdemlimize gelecek olan tatilcilerimizle birlikte beş yüz civarında ülkemizin geleceği olan gençlerimizle  yaz spor okulumuzda yeşil sahalarda futbol eğitimi vereceğiz.

                HOCAMIZA GÜVENİMİZ TAM

                Amacımız gençlerimize hoş vakit geçirtmek diyen Efsane başkan Mehmet Morgül İkibin ve üzeri doğumlu olan gençlerimizi Erdemli spor kulübü alt yapısından yetiştirmek dir. Efsane başkan Morgül Erdemli spordan yetişen tecrübeli hocamız Vehbi Özdemir'e güvenimiz tam hocamıza tam yetki verdik.

ALT YAPISI OLMAYAN KULÜPLER KAPISINA KİLİT VURUYOR

                Erdemli spor kulübü as başkanı ve futbol şube sorumlusu Serdal Kaya yaptığı açıklamada :Alt yapısı olmayan kulüplerin kapısına kilit vurduğunu söyledi. As başkan Kaya gençlerimize bütün imkanlarımızı sunuyoruz.

TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ DİYEREK ALT YAPIMIZA YATIRIM YAPIYORUZ

                Gençlerimiz için Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Altyapısı sağlam temeller üzerine kurulmuş tek takım Erdemli spor kulübümüzdür. Gençlerimizle güçlü bir alt yapı güçlü bir kadro kuracağız diyerek sözlerini tamamladı.

EFSANE BAŞKANIMIZ MEHMET MORGÜL'E TEŞEKKÜR EDİYORUM

                Erdemli spor kulübü teknik direktörü Vehbi Özdemir hedefimiz yaz spor okulumuzda tatilcilerle birlikte beş yüz civarında sporcumuz olacak.Amacımız  İki bin doğumlu ve üzeri gençlerimize sporu sevdirmek , kötü alışkanlıkları olmayan Türk gençliğine ve Türk futboluna hizmet etmektir.

                Erdemli spor teknik direktörü Vehbi Özdemir takımımıza hiç bir desteği ve yardımı esirgemeyen Erdemli spor kulübü efsane başkanı Mehmet Morgül'e ve kulübümüzün yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR