Akşener SUSKUN

Meral Akşener seçim sonuçları netleşince kayıplara karıştı. Cezaevinden seçim kampanyası yürüten Demirtaş'ın bile gerisinde kaldı.

SİYASET - 26-06-2018 08:28

Akşener SUSKUN

Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında beklentilerin çok altında oy alan Meral Akşener sessiz. İYİ Parti taraftarları, Akşerer'den açıklama yapıp yapmayacağını merakla bekliyor.

SON PAYLAŞIMI SEÇİM GECESİ  YAPTI SUSTU

Meral Akşener en son seçim gecesi sonuçları netleşmeye başladığında sosyal medyada göründü. Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı yarışında fark attığının ortaya çıktığı saatlerde Twitterdan "Görevli ve müşahit kardeşlerim, sandıklarımızdan ayrılmıyoruz! AA'nın manipülatif sonuçlarından bağımsız, sandıklara son ana kadar sahip çıkıyoruz! Islak imzalı ve mühürlü nüshaları alana kadar sandık başında bekliyoruz" diye yazdı.

Meral Akşener'i seçim gecesi yaptığı bu paylaşımdan sonra gören duyan olmadı. Akşener'in bugün bir açıklama yapıp yapmayacağı da bilinmiyor.

"ADAY OLACAĞIM" DİYE DİRETMİŞTİ

Meral Akşener 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimleri için Abdullah Gül'ün ortak aday olarak gösterilmesi gündeme gelince "Aday olacağım" diye diretmişti. Bunun üzerine Millet İttifakı Gül'den vazgeçip kendi adayları ile seçime katılma kararı almıştı. Akşener, seçimlerde Muharrem İnce'den daha yüksek oy alacağı ve seçimin ikinci turuna kalan isim olacağı iddiasındaydı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

Mersin’de toprak kazan kadın el bombası buldu

03-05-2023 - SİYASET

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

Mustafa Sezgin cesaret, sevgi ve inançla çıktık yola

02-04-2023 - SİYASET