LİG BİTTİ,HEYECAN BİTMEDİ!

TEŞEKKÜRLER CEVDET ÜNÜVAR : FUTBOL SOKAĞA İNDİ! ÇOCUKÇA SAMİMİ LİG’İN İLK ŞAMPİYONU ERDEMLİ’DEN TEBRİKLER HACIÖMERSERİN İLKÖĞRETİM OKULU

SPOR - 15-05-2018 17:43

LİG BİTTİ,HEYECAN BİTMEDİ!

Futbolda normal sezon bitti ama heyecanın ikinci yarısı sürüyor. 1 ve 2.Lig’de Play Off ilk kapışmaları tamamlandı. 4’lü kapışmada, BB Erzurumspor Ümraniyespor’la, Gazişehir Gaziantep Boluspor’la oynadılar. Her iki ev sahibinin tek farkla kazandığı müsabakalarda BB Erzurum 1-0 geriden gelip skoru 4-2’ye kadar taşımıştı ama defansta yaptığı bir hata rakibine büyük avantaj sağlayan golün gelmesini sağladı.

NOBRE ATMAYA DEVAM EDİYOR!

Final maçlarında tecrübe ve sakinlik; sakinlik ve konsantre çok önemlidir. Nobre öyle bir zamanda patladı ki, takımını aldı, sırtladı, götürüyor. 2 gol atan usta golcü, 11.maçında, 12.golüne ulaştı.

WEBO GİRDİ,ATTI!

Bazı isimler vardır ki, 11’de 1 oyuncudur, takımın bir parçası dersiniz. Ama öyle olmaz. Özel oyuncular özel maçlarda vitrine çıkar. Çıkar ve tüm şehrini sevindirir, çıkar ve tüm taraftarını mest eder, çıkar ve tüm takım ona koşar. Pier Webo böyle bir oyuncu. Girdi, golü attı ve son dakikada tüm şehri, tribünleri sevince boğdu.

FİNAL BURSA’DA

Ümraniyespor-BB Erzurumspor ve Boluspor-Gazişehir maçlarının sonuçları, yazıyı yazdığımız saatlerde belli olmadığı için burada kimler finali oynayacak bilmiyoruz ama finalin adresini biliyoruz. Final 19 Mayıs’ta Yeni Bursa stadında, Timsah Arena’da oynanacak.

2.LİG FİNALİ MERSİN’DE!

Artık 2.Lig’de Play Off yarı finallerine geldik. Beyaz Grup’ta Gümüşhanespor-Sakaryaspor, Kırmızı Grup’ta Afjet Afyonspor-Keçiörengücü finale kalmak için kapışacaklar.

SAMİMİ LİG & MERSİN BEYAZ GÜNDEM  EL ELE!

Yıllar öncenin sokak arası maçları yeniden aynı heyecanla,tam 2 bin kişinin önünde sokağa indi. Mersin Beyaz Gündem gazetesi himayesinde ilki gerçekleştirilen Çocukça Samimi Lig 23 Nisan’da start almıştı; geçtiğimiz Cuma günüde sokak arasında muhteşem bir final yaptı. Finalde Şehit Hacıömer İlköğretim Okulu kupayı yazarımız Cevdet Ünüvar’ın ellerinden aldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

Maçta ilginç anlar: Kadın hakem itekledi, futbolcu defalarca yuvarlandı

12-02-2024 - SPOR

Camspor, BAL’a yükseldi

Camspor, BAL’a yükseldi

22-08-2023 - SPOR