ŞAMPİYONLUĞA İNANDILAR

Erdemli Belediyespor play-off lara müthiş başladı. Bölgesel lige yükselme mücadelesi veren takım play-off ilk maçında deplasmanda Gülnar Belediyespor’u 10-3 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

ERDEMLİ - 08-03-2020 09:10

ŞAMPİYONLUĞA İNANDILAR

Grubun diğer müsabakasında Tarsus Belediyespor Akdeniz Belediyespor’u 1-0 yenmesi ile büyük avantaj yakalayan ilçe takımımız 10 Mart 2020 salı günü kendi evinde karşılaşacağı Tarsus Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. 1 maç eksiği ile lider Akdeniz Belediyespor’un 2 puan gerisinde olan Erdemli Belediyespor, salı günü  erteleme maçı olan Tarsus Belediyespor engelini aşarak liderliği uzun bir aradan sonra almayı amaçlıyor.

Erdemli Belediyespor U-14 takımı Erdemlimizin gururu oldu. Grup maçlarını lider bitirerek Play-off ligine kalan takımımız, bu ligdede lider olarak 14 yaş grubu Mersin şampiyonu oldu. Erdemli ilçemiz spor tarihinde bir ilki başaran takımımız 26-29 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye Şampiyonasında Mersinimizi temsil etme hakkı kazandı. Konu hakkında açıklama yapan Erdemli Belediyespor kulübü Başkan yardımcısı Kamil Boran; 6 yıl önce belediye başkanımız Mükerrem Tollu beyin talimatıyla başlattığımız Altyapı harekatı meyvelerini vermeye başladı.

Grup maçları biten U-14, U-16 ve U-19 gruplarını lider bitirerek play-of liglerine kaldılar. U-14 takımımız Bu ligdede lider olarak Mersin şampiyonu oldu. Grup maçları devam eden U-15 ve U-17 takımlarımız nağmalup lider olarak ligleri devam etmekte olup büyük ölçüde bu yaş gruplarındada play-of lara kalacaklardır. Mersin ilinde bütün gruplara katılan ve grup maçları sonunda play-of maçlarına kalan tek takımız. Profesyonel hocalarımızla inşallah Erdemlimizi futbol şehri Yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Değerli belediye başkanımız Mükerrem Tollu beyin her anlamda verdiği büyük destekler için Takımımız, ve ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İnsansız deniz araçları dereceye girmek için mücadele etti

İnsansız deniz araçları dereceye girmek için mücadele etti

20-09-2024 - ERDEMLİ

Ata toprağını üretime geçirdi, şifa deposu meyve üretti

Ata toprağını üretime geçirdi, şifa deposu meyve üretti

20-09-2024 - ERDEMLİ